Playboy zečica ekskluzivno za Balkan Stars!

Semir Kaljic
2 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Viki Vukić, najpoželjnija Crnogorka i naša najpopularnija Playboy zečica, koja je osvojila čak 3. Playboy Playmate titule. To nije pošlo za rukom nijednoj zečici sa naših prostora.

Po treći put je bila u septembru u Hrvatskom Playboyu na čak 10 strana. O njenim uspijesima kao Playboy zečice već smo mnogo pisali pa nas sada zanimaju njeni drugi poslovni planovi i kako se nosiš sa popularnošću ?

Popularnost mi je donijela mnogo poslovnih ponuda. Najznačajnije je to što ću biti zaštitno lice za jedan poznati brend donjeg rublja i u pregovorima sam za zaštitno lice jedne poznate kozmetičke kuće. Uskoro ćete me gledati i u nekim emisijama a imam ponude da budem učesnica rijaliti programa. I još mnogo toga!

Pored popularnosti koja je velika, da li se nešto promenilo u tvom životu ?

Osim značajnih poslovnih uspjeha, popularnost mi je donijela mnogo drugih pogodnosti. Ljudi me prepoznaju u svakodnevnom životu, u restoranima, supermarketima, na ulici!

Kao Playboy zečica verovatno si nailazila na brojne neprijatnosti, možeš li podeliti neko iskustvo ?

Pored toga imala sam i manje neprijatnosti od raznih nasrtljivača sa kojima se teško borim. To je možda jedina negativna strana popularnosti. Moja ‚‚block‚‚ lista takvih je predugačka a na ulici ih samo ignorišem. Takvi kod mene nemaju šanse.

Kakav je tvoj tip muškarca ?

Moj tip muškarca je neko izuzetno harizmatičan, pametan, obrazovan, uspješan i nedostižan za mnoge!

Da li postoji neko takav otkrićemo u nekom narednom periodu, a do tada nam ostaje samo da podgrijemo Vašu maštu sa njenim slikama iz tutoriala za Playboy septembarski broj!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Peđa Božić ekskluzivno za Balkan Stars!

Jedan ste od najpoznatijih frizera kod nas, brojne naše estradne ličnosti su redovni gosti tvog studija, kada se pojavila “ljubav” prema tom poslu? Imao sam pet godina kada sam našao makaze u kupatilu, sakrio se ispod stola u dnevnoj sobi i ošišao se. Moji se dan-danas smeju tome i prepričavaju […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now