Jala i Buba su mu uzori: Nova nada estradne scene reper „BigF”!

Semir Kaljic
1 0
Read Time:42 Second

Mladi reper Feldin Brzović poznatiji javnosti kao „BigF”, nedavno je snimio i svoj četvrti singl pod naslovom  „Javi se”. Pesma je odmah našla put do svojih slušalaca, komentari oduševljenja nisu izostali. Ovih dana BigF ponovo vredno radi u studiju. Kako i sam kaže, želja mu je da snimi nešto u fazonu Jale i Bube koji su mu i uzori.

Iako su i druge pesme dobro prošle i sam priznaje da u današnjoj ekspanziji pevača i estradnoj džungli, konstantno se mora nuditi nešto novo.  

– Zadovoljan sam radom svoje nove ekipe, jako talentovani momci Arpino i Mahdi su odnedavno uz mene, što je rezultiralo i samom kvalitetom i uspehom nove pesme. Nisam previše zahtevan, ali kad biram, biram kvalitetno i nešto što publika danas voli. Jako sam zadovoljan dosadašnjim uspehom i to mi daje snagu da idem samo dalje, -iskren je Brzović.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Azri ispunjena želja: Marija Šerifović stigla iz Beograda samo radi nje !

Evropska prvakinja u ID judu Azra Dedić iz Bihaća danas je u Hotelu Europa upoznala svoju omiljenu pjevačicu Mariju Šerifović. Marija je kazala da joj je susret s Azrom napunio srce i da bi najviše voljela da novinari nisu prisustvovali ovom susretu.Azra nije mogla sakriti emocije kada je ugledala svoju […]

Subscribe US Now