Namik Husnić objavio svoju prvu pjesmu „Lijepa kao Hercegovina“

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Pjesma „Lijepa kao Hercegovina“ koja je bila favorit publike na Ilidžanskom festivalu 2019. godine je zvanično objavljena u izdanju Hayat Productiona. Pjesma „Lijepa kao Hercegovina“ je prva pjesma Namika Husnića, mladog pjevača iz Mostara, a tekst i muziku za ovu pjesmu je radio Nardin Mašić, a aranžman je uradio izvršni producent Hayat Productiona, Arel Češljar koji se pobrinuo da ova takmičarska ilidžanska pjesma dobio novo ruho u kojem će uživati šire narodne mase.

Ja sam prezadovoljan svojom prvom pjesmom, a sada ostaje da vidimo kako će publika prihvatiti ovu pjesmu. Sudeći prema Ilidžanskom festivalu, pjesma je postala favorit među publikom, a sada je vrijeme da vidimo rekacije šireg kruga ljudi na istu pjesmu ali sa nešto drugačijim aranžmanom. – izjavio je Namik Husnić.

Namik Husnić je za pjesmu „Lijepa kao Hercegovina snimio i videospot za čiju je izradu zaslužan MCSTUDIO sa svojim stručnim timim ljudi: Željko Cvijetinović (direktor), Bojan Micić (producent), Andrijana Vuković (organizator) i Luka Cvijetinović (montaža).

Spot za ovu pjesmu sam simbolično snimio u gradu Mostaru. Kako sam se susretao sa novim i neočekivanim izazovima prilikom snimanja pjesme u muzičkom studiju, tako je prilikom snimanja spota stavljen pred mene još jedan izazov, a to je bila gluma. Spot smo snimali na šest lokacija, a ja sam se uspio opustiti tek na šestoj lokaciji. – kroz smijeh je rekao Namik Husnić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Playboy zečica ekskluzivno za Balkan Stars!

Viki Vukić, najpoželjnija Crnogorka i naša najpopularnija Playboy zečica, koja je osvojila čak 3. Playboy Playmate titule. To nije pošlo za rukom nijednoj zečici sa naših prostora. Po treći put je bila u septembru u Hrvatskom Playboyu na čak 10 strana. O njenim uspijesima kao Playboy zečice već smo mnogo […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now