Alen Hrbinić u novoj pjesmi „fura“ sarajevskim ulicama

Semir Kaljic
0 0
Read Time:57 Second

Alen Hrbinić, Sarajlija sa njemačkom adresom, je objavio novi singl po nazivom „Furam“. Pjesma „Furam“ je nešto drugačija od njegovog prethodnog singla „Stara raja i ti“ koji je bio ljubavna balada. Alen Hrbinić je odlučio objaviti pjesmu koja će se razlikovati od prethodne i u dinamici, a i vizualnim identitetom, ali kojom i dalje zadržava svoj prepoznatljivi stil i muzički pravac kojim se kreće.

Novi singl je bržeg ritma, a tekst pjesme stavlja i samog slušaoca u taj imaginarni svijet gdje on užurbano ide ka svom cilju, ka ljubavi. Za ovaj efekat je zaslužan poznati bosanskohercegovački tekstopisac Dino Muharemović koji je pored teksta radio i muziku za novi singl Alena Hrbinića. Za aranžman je zaslužan Mahir Sarihodžić u čijem studiju Long Play su nastali brojni hitovi najpopularnijih pjevača u regionu.

Alenov prethodni videospot je odisao jednostavnošću, a snimanje videospota za pjesmu „Furam“ je povjerio ekipi iz videoprodukcije Hayat Productiona koja je imala zadatak napraviti nešto drugačije i na pravi način oslikati muziku i tekst pjesme. Tako u videospotu možete vidjeti Alena Hrbinića kako užurbano ide sarajevskim ulicama i juri na motoru kroz centar grada.

Poslušajte novu pjesmu Alena Hrbinića!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dženan Jahić zamijenio muzičku scenu operacionom salom

Široj javnosti Dženan Jahić je poznat kao pjevač, muzičar i izvanredan kompozitor koji je komponovao za sebe ali i druge velike izvođače. Na televiziji publika ga je također mogla vidjeti i kako vlada vještinama latinoameričkih i standardnih plesova. Međutim, ono što je malo poznato javnosti jeste činjenica da je Dženan […]

Subscribe US Now