“RADOST BOŽIĆA” PROJEKAT ZA DECU U ORGANIZACIJI ZOKIJA ŠUMADINCA

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Kada je reč o Zokiju Šumadincu on ne prestaje iznenađivati . Ovoga puta Zoki je odlučio da obraduje mališane u svratištima i Sigurnoj kući.

Kako sam kaže ovo je samo početak onoga šta on priprema za posle praznika.”U susret radosti Božića” , glasi slogan Zokija Šumadinca koji želi da obraduje mališane koji se nalaze u Sigurnoj kući ali i one koji nisu na toj adresi. – Godinama anonimno preko drugih učestvujem u organizaciji ali i donacijama za novogodišnje paketiće, lekove, odeću .

Ovoga puta u saradnji sa najboljom plesnom  grupom kod nas BLACK SQUAD –om kao i kolegom iz Slovenije Davorom Lazić sa kojim ima  duetsku pesmu “Bomba” sam se odlučio za human podvig. Nećemo se zadržati samo na paketićima tokom Božićnih praznika već odmah nakon paketića idemo korak dalje. Skupljaćemo donacije i nastupe humanitarne  ćemo imati za sve kojima je pomoć potrebna a to su, lekovi, popravke kuća, garderoba i sve ono što je potrebno za dečiji osmeh i bolji život. Mi ove godine nećemo paketiće davati pred Novu godinu već namerno pred sam Božić stoga slogan i glasi “Radost Božića”. Mi nismo nikakva organizacija, niti želimo biti već pojedinci u jednom timu koji žele da promene svet. Ovim putem apelujemo i na sve ljude dobrog srca kao i same kompanije, pevače, glumce  ali i sve osobe iz javnog života Srbije da se jave kako bi u što većem broju deci pomogli. Suština Božića i jeste radost i darivanje. Želim probuditi svest u narodu, da znaju i da budu sigurni da onoliko koliko daješ – višestruko ti se vraća. Radost Božića treba svi da osete – Radost Božića je i davanje a ne samo uzimanje- zaključio je Zoki!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Prvi put s bendom uživo u Kasini, Indira Forza

Prvi put uzivo s bendom, Indira će gostovati u klubu Kasina i prvi put izvesti novi hit singl ‘’Prvi se pamti’’. Najljepši je to poklon publici Indire Forze za kraj njene vrlo uspešne godine.  ”Ovom pesmom želim zagrejati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mesecu slavlja i veselja!”- poručila je Indira Forza. Moderan ritam novog […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now