Balašević napravio spektakl u Zagrebu: “Nije gotovo dok debeli ne otpjeva”

Semir Kaljic
0 0
Read Time:53 Second

ĐORĐE BALAŠEVIĆ zapjevao je u prepunoj zagrebačkoj Areni, tjedan dana nakon što je napunio osječki Gradski vrt u svom prvom koncertu nakon infarkta i liječenja u bolnici.

Legendarni novosadski kantautor zagrebački koncert otvorio je pjesmom Slovenska, a vrlo brzo obratio se i publici. “A di ste vi? Imao sam neku situaciju, recimo, kako bi Amerikanci to rekli, i bilo je za mene malo nenadano što moram smisliti one last words. Malo me iznenadilo, nisam očekivao, ja sam majstor improvizacije i gledao sam sve ljude u bijelom i razmišljao što reći i znao sam što reći: Dobra večer, Zagrebe“, kazao je 66-godišnji Balašević.

“Nije gotovo dok debeli ne otpjeva što ima. Pa, dobra večer, Zagrebe, još jednom. Inače su za vrijeme Božića tradicionalni snijeg, Bog i dobri ljudi. Snijega nema, dobrih ljudi isto nedostaje, ali se nadam da je Slavljenik s nama kao što je inače bio”, rekao je te odmah zaradio ovacije.

Zatim je nastavio redati svoje hitove uz anegdote kojima je po običaju nasmijavao raspoloženu publiku koja je i pjevala s njim.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jadranka Barjaktarović: Nemam silikone jer sam u trendu

Jadranka Bajraktarović priznala je da je željela da ugradi silikone u grudi, ali je ipak odlučila da ostane prirodna. Pjevačica iz Berana koja godinama važi za jednu od najpoželjnijih, smatra da je era silikonskih grudi prošla. “Još uvijek ništa na sebi nisam radila. Nemam silikone iako sam nekoliko puta išla na […]

Subscribe US Now