Nenad Škundrić: Ne dozvoljavam svakoj budali da mi priđe na ulici!

admin
0 0
Read Time:46 Second

Multitalentovan momak Nenad Škundrić nedavno je gostovao u jednoj emisiji kako bi predstavio drugo izdanje svog romana ‘Iza osmeha’ , ovaj put uz podršku NIKA akademije koja se nalazi u Novom Sadu i koja je glavni ‘krivac’ što ovaj roman i posle dve godine, nastavlja svoj put do čitalačke publike. Međutim, nije bilo reči samo o romanu. Voditeljka Nataša Femić, postavila je Škundriću pitanje da li su mediji krivi za njegovu sliku u javnosti, s obzirom da odaje utisak nedodirljivog ili je sam kreirao sliku o sebi.

– Nisu mediji krivi. Sa njima imam fantastičnu saradnju i izuzetno cenim novinare. Kao što i sama znaš, privatno sam potpuno drugačiji, ali imidž koji sam stvorio u poslu je mojih ruku delo jer ne želim da mi na ulici prilazi svaka budala. Neman živaca da stojim i pričam sa nepoznatim ljudima, bio je iskren Škundrić.

https://www.youtube.com/watch?v=8cBimFvcVac&feature=youtu.be
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bjelogrliću nagrada za doprinos evropskoj kinematografiji

Na 10. Evropskom i mediteranskom filmskom festivalu u Piranu, nagradu za doprinos evropskoj kinematografiji osvojio je glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, saopštili su organizatori festivala. Ovaj prestižni filmski festival, koji je osnovan prije 10 godina, do sada je ovu nagradu dodijelio Radetu Šerbedziji i Denisu Tanoviću. Prvo veče Festivala u […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now