Magic Fingers objavio singl “Top”

Semir Kaljic
0 0
Read Time:54 Second

Magic Fingers je mladi umjetnik koji je do svoje 24. godine stekao brojne titule iz muzičkog svijeta. Magic Fingers je producent, reper, pjevač i DJ, a trenutno djeluje u sastavu Kartela kojeg čini skupina mladih umjetnika koji se bave različitim muzičkim žanrovima i koji rade fuziju muzike (hip-hop, funk, reggaeton, sevdah…). Pored Magic Fingersa ekipu Kartela čine još i: Kaizen, Queen Zookah, Baboon i Zumbul.
 
Magic Fingers trenutno radi svoj debitantski album, a sada vam naprije predstavlja novi singl pod nazivom “Top” za koji je sam radio muziku, tekst i aranžman.‘’Top’’ je pjesma koja je ‘’storytelling’’ izražen u trap stilu koji je danas itekako prisutan na našim prostorima. 
 
Za pjesmu “Top” režiju spota potpisuju Dino Vehabović i Midhat Uzejrović, direktor fotografije je Adnan Koljenović (Zumbul), a dron operater je Imran Sinanagić.  Spot je sniman u Visokom, a lokacije za snimanje spota su stari hotel u Visokom, koji je remek djelo Zlatka Ugljena, te napušteni silos u Visokom, koji je ekipa HAD-a svojim umjetničkim radom pretvorila  u spomenik ulične kulture u Visokom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Danko Vlahović promoviše novu pesmu!

Danko Vlahović, pjevač i klavijaturista iz Podgorice snima svoju prvu pjesmu. Danko se muzikom bavi već 20 godina. Svoj talenat za muziku je otkrio još u ranom djetinjstvu. Dosadašnju karijeru gradio je nastupajući u priznatim crnogorskim lokalima. A svojim nastupima je uveličao i brojna slavlja i veselja, kako širom Crne […]

Subscribe US Now