“BIJELI CVIJET” , Adina nova zvezda naše estrade iz porodice Polumenta!

admin
0 0
Read Time:56 Second

Novo lice na estradi je Adina Polumenta. Talentovanu brinetu predstavio je njen strinc, popularni crnogorski folker Šako ne skrivajući ponos na još jednog člana muzičke porodice Polumenta koji je krenuo njegovim koracima, pored bratanca Dada i sestre Azre.

Šako i Adina snimili su duet “Bijeli cvijet”, a u režiji Miomira Milića i spot.

“Ponosan sam na Adinu i na njen talenat! Odavno mi, u krugu familije, uživamo u njenom glasu, i do sada je više pevala za svoju dušu… Ali prava šteta bi bila da ovakav talenat ne čuju i drugi, zato mi je baš drago što smo je ohrabrili da krene da snima i profesionalno se bavi pjevanjem. Presrećan sam zbog nje i posebno mi je drago što će prvi korak napraviti baš sa mnom, našim duetom! Pjesma “Bijeli cvijet” je nešto moderno, potpuno drugačije”, rekao je Šako.

Iako je posvećena studijama na Filološkom fakultetu, Adina je nerijetko objavljivala videe u kojima uzvodi domaće i svjetske hitove.

Tekst i muzika djelo su Alise Polumenta Brulić.

izvor CDM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Gordan Dizdarević Grk u Pivnici HS predstavio novi singl „Idemo kući moj brate“

Danas je u Pivnici HS održana promocija nove pjesme bosanskohercegovačkog muzičara Gordana Dizdarevića Grka. Pjesma se zove „Idemo kući moj brate“ i ujedno je i najava nadolazećeg albuma koji će uskoro biti objavljen. Tekst, muziku i aranžman za pjesmu je sam radio Gordan Dizdarević Grk i na taj način ponovno […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now