Boban Rajović i Ivana Selakov snimili spot za pesmu “011”

admin
1 0
Read Time:50 Second

Numera je posle 10 godina ekranizovana.

Ivana Selakov i Boban Rajović objavili su spot za njihov duet “011”. Autor muzike je Miloš Roganović, koji je napisao i tekst zajedno sa Mlađanom Dinkićem. Ova numera snimljena pre deceniju, sada je dobila novo ruho, moderniji aranžman koji su uradili Aleksandar Kobac i Nikola Stojović. Spot je režirao Nenad Jakovljević.

– U okviru 20 godina karijere još jedna stara pjesma u novom ruhu. Uživajte uz “011”, a uskoro i sledeća… – napisoa je na društvenim mrežama Rajović.
– Moj dragi kolega Boban Rajović je došao na ideju da ekranizujemo staru pesmu “011” i da joj uradimo novi, moderniji aranžman. Nadam se da ćete je slušati i voleti još više nego pre 10 godina – rekla je Ivana.

Na kanalu YouTube ispot objavljenog spota u kojem se spominju Beograd, nižu se komentari, mahom pohvale. Mnogi su ganuti su rečima koje im, kako navode, baš idu uz period u kojem živimo i situaciji u kojoj se nalazimo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Hit aksesoar: plišani rajfovi

S proljeća, koje se približava brže nego što smo očekivali, vrijeme je da prihvatimo činjenicu da je potrebno da osvježimo garderober hot komadima aksesoara. Modni dodaci su super lak način da budete u trendu, a da ne morate da potrošite ogromnu sumu novca. Toliko je aktuelnih trendova: marame, tašne, pa i aksesoari za kosu. Naš […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now