Otkazana ovogodišnja Evrovizija u Roterdamu

admin
0 0
Read Time:48 Second

Takmičenje za Pjesmu Evrovizije u Roterdamu otkazano je zbog opasnosti od širenja koronavirusa, saopšteno je na sajtu Evrovizije.

“S velikom žalošću saopštavamo da je otkazano takmičenje za Pesmu Evrovizije 2020. u Roterdamu. Posljednjih sedmica smo proučavali mnogo alternativnih opcija kako bi se održalo takmičenje za Phesmu Evrovizije”, piše u saopštenju.

Evropska radiodifuzna unija je odlučila da zbog “neizvjesnosti koja je stvorena širenjem Covid-19 Evropom i zbog ograničenja koje uvode vlade emitera i holandske vlasti, ne nastavi sa događajima uživo”.

“Zdravlje umjetnika, osoba, obožavalaca i posetilaca, kao i situacija u Holandiji, Evropi i svijetu jesu u osnovi ove odluke… Veoma smo ponosni što je Eurosong ujedinjavao publiku 64 godine, bez prekida, a mi, kao i milioni vas širom svijeta, veoma smo tužni što takmičenje ne može da bude održano u maju”, dodaje se.

Evrovizija 2020 je trebalo da se bude održana za dva mjeseca u Roterdamu, polufinala 12. i 14. maja, dok je finale trebalo da bude 16. maja.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Slađa Allegro objavila spot za numeru “Svejedno”

Pevačica raskošnog glasa obradovala je publiku novom pesmom. Slađana Dragaš (devojačko Vujičić) poznatija kao Slađa Allegro objavila je spot za numeru “Svejedno”. Muziku i aranžman su radili ljudi iz “Diamond Beat Productiona” a tekst Saša Sharan Nikolić. Sharan je bio zadužen i za ekranizaciju pesme “Svejedno” (scenario, produkcija, režija). U […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now