Jovana Šipčić mlada preduzetnica i urednica pomaže malim preduzećima

3 5
Read Time:48 Second

Zbog pandemije koronavirusa širom sveta borba za život i zdravlje je neizvesna. U većini zemalja proglašena je vanredna situacija, a između ostalog, zbog toga trpi i ekonomija.

Mlada preduzetnica i urednica portala JollyWoman Jovana Šipčić je prvenstveno pokrenula akciju Zdravo dete, u kojoj je za najmlađe priredila besplatne školice, kurseve, nagradne konkurse, ali i recitacije i glumu naših poznatih ličnosti poput Sergeja Ćetković, Marine Ćosić, Nikoline Kovač, Katarine Gromilić i mnogih drugih.

Ovu akciju je između ostalih podržala i Branislava Simanić direktorka Sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije.

Osim ove akcije koja ima veliki odaziv i medijsku podršku, Jovana je nedavno objavila da želi da pomogne malim preduzećima kroz objave tekstova na svojim, ali i saradničkim portalima i tako čitaocima približi delatnosti tih preduzeća i pomogne u prodaji i samoj prezentaciji istih.

Na njenim društvenim mrežama se vide velike pohvale na izuzetan humanitarni rad koji ovoj mladoj mami nije prvi. Nedavno je podržala i sve mame preduzetnice kroz besplatan marketing.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
50 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Stvarajte, učite i opustite se uz Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Kompanija Samsung predstavila je novi Galaxy Tab S6 Lite, pristupačni tablet istančanog stila dizajniran za posao i zabavu. Sa velikim ekranom, tankim i kompaktnim kućištem, uz redizajniranu S Pen olovku, Galaxy Tab S6 Lite je idealan za hvatanje bilješki i uživanje u omiljenom sadržaju. „Posao postaje sve fleksibilniji i seli […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now