Kaća Živković otkrila kako provodi dane u izolaciji i čime se zanima!

admin
3 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Atraktivna pevačica Katarina Živković kaže da izolaciju ne doživljava traumatično. Za “Alo!” otkriva kako se organizovala, koliko puta trenira, ko joj pravi društvo, ali i priznaje da je za vreme karantina uspela da snimi novu pesmu, kao i da odradi neke estetske zahvate.

– “Ne dozvoljavam sebi da padnem psihički, a ni fizički, pa zato treniram skoro svaki dan, sređujem garderober svaki treći… Gledam filmove, serije, ali ne ispuštam ni telefon iz ruku. Uspela sam čak da u studiju Dekija Kostića snimim novu pesmu, jednu ozbiljnu baladu koju planiram da ekranizujem kad sve ovo prođe” rekla je Kaća.

Ona kaže da je čak stigla da ode i kod estetskog doktora.

– “Odlazak kod doktorke estetske medicine spada u moju rutinu. Posle Amerike sam želela da samo malo hijaluronom povećam usnemeđutim kada je doktorka videla koliko sam smršala i da sam dobila podočnjake koje pre nisam imala, zabranila mi je da joj govorim šta želim već me je celu izbockala po svom nahođenju.”

Kaća kako kaže poštuje našu zdravstvenu organizaciju i nadležne organe i pridržava se svega što kažu.

-“Izlazim bukvalno samo kada nešto moram da završim, i naravno, nigde bez potpune zaštitne opreme. Uvek imam masku, rukavice, sredstva za dezinfekciju…”

Trenutna  situacija je ne palaši ali je brine jer je kako kaže to potpuno novo, niispitano. Međutim smatra da bi Vlada trebalo da uvede totalnu zabranu kretanja i da je to jedini način da se oslobodimo virusa.

-“Ja sam za policijski čas 24 sata dnevno”, kaže pevačica.

Izvor: Alo.rs Foto: Nenad  Vujanović /printscreen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Grupa "Alisa" predstavila novu pesmu i spot na prvi dan proleća

“Grupa Alisa je u ovim teškim trenucima uz svoj narod. Pozivamo sve građana da ostanu kod kuće i da se čuvaju ovog užasnog virusa. Nadamo se da će sve ovo uskoro biti iza nas, da ćemo pokazati solidarnost i pobediti.  Daće Bog, da prođu ove nedaće i da ovu godinu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now