Seka Aleksić: Poklon publici za svoj rođendan

admin
60 0
Read Time:54 Second

Pevačica Seka Aleksić danas proslavlja svoj 39. rođendan, a ovom prilikom rešila je da obraduje svoju publiku novom pesmom.

Seka je ovu posebnu priliku kako bi javnosti ostavila snažnu poruku:

Dragi moji, sa zadovoljstvom vam poklanjam ovu pesmu, jer uvek sam više volela za svoj rođendan da darujem i poklanjam drugima – napisala je Seka na društvenim mrežama dodajući:

– Duboko verujem da su za naš rođendan neke kapije više otvorene nego drugih dana i da se naše želje ipak jače čuju i odjekuju tajnim putevima do Božjeg uha. Želim vam zato da se radujete i ne skidate osmeh sa lica. A ovu melodiju koju vam šaljem sam čula anđeoskim glasom pre nego svojim, neko mi je šaputao pre nego što sam je pevala… I taj neko mi je rekao da vam svima prenesem: adio starim ljubavima, adio prijateljima koji su nas izdali, adio slomljenim srcima, adio nama koji smo juče sami sebi podmetali nogu…  – istakla je Aleksićeva.

Muziku i tekst za pesmu “Adio” radio je Saša Lazić, dok je aranžman radio Aca Krsmanović.

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jelena Karleuša: "Dosta ste ispirali usta mojim životom!"

U medijima se još pre praznika pojavila priča da se Jelena Karleuša i Duško Tošić navodno razvode kao i to da je on čak i bio nasilan. Pop zvezda je te navode demantovala, a onda se ponovo podigla prašina za vreme Uskrsa jer pevačica i njen suprug nisu objavili zajedničke […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now