Saša Kovačević predstavio još jednu ljubavnu baladu! (VIDEO)

admin
3 0
Read Time:46 Second

Zbog prevelike želje publike, nakon prve objavljene pesme “Pantera”- sa projekta “Metamorfoza”, pop zvezda Saša Kovačević je objavio, nešto ranije nego što je planirao, i drugu pesmu pod nazivom “Moja malena”.

Prelepa balada sa puno latino ritma i spot sa ljubavnom pričom. Da se rad, zalaganje i trud isplati vidimo po dosadašnjoj reakciji publike. Saša je sa svojim timom uvek davao maksimum kada su u pitanju kako spotovi, tako i pesme, koje su ovaj put prevazišle sva očekivanja, sa potpuno novim zvukom i ritmom.

Za fenomenalnu ekranizaciju spota zaslužna je i tropska atmosfera Dominikanske Republike na kojoj su i radjeni spotovi za ceo projekat “Matamorfoza”.

Muziku za novu pesmu su radili braća Saša i Rade Kovačević, dok je za tekst bio zadužen Miloš Roganović, zanimljivo je to što su ovu pesmu radili uz saradnju muzičara Romeo Santosa poznatijeg kao latino umetnik.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Robert Lunatic doveo novi zvuk na Balkan!

Poznati hrvatski pevač Robert Dolovčak Lunatic, nakon veoma uspešnih single-ova “Bez tebe“, “Nedostajes mi” i “Afrodita” odlučio je napraviti pauzu u snimanju i posvetio se treninzima i fitness-u gde je takođe ostvario velike uspehe a pohvale su dolazile sa svih strana, čak i preko kontinenta! Da stara ljubav zaborava nema, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now