SLAĐA ALEGRO: NOVA PESMA I SPOT – NE DAM TE! (VIDEO)

admin
1 0
Read Time:37 Second

Spisateljica Vesna Dedić, objavila je novi roman pod nazivom ”Ne dam te” a kao što je već najavljeno, snimljena je i istoimena pesma!

Pesmu ”Ne dam te” napisala je čuvena Aleksandra Milutinović, tekstiposac i kompozitor, poznata po brojnim saradnjama sa najvećim imenima estrade, a ovog puta, da otpeva ovu pesmu, čast je pripala Slađi Alegro.

Ova numera opisuje ljubav glavnih protagonista romana, Dunje i Vukana, a za pesmu je urađen i spot, čiji je glavni akter glumac Andrija Kuzmanović.

Vesna Dedić se putem svog Instagram profila zahvalila celom timu koji je učestvovao na projektu pa poručila svojim čitaocima: ,,Znam da će moje čitateljke na lepši način doživeti ljubavnu priču o Dunji i Vukanu slušajući ovu predivnu pesmu.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Emir Đulović se vratio poslu, nova pesma i spot !

Emir Đulović se poslije dva mjeseca iz izolacije zbog korona virusa vratio na scenu.On smatra da je koranavirus donijela odmor,ali da nije prijalo baš dugo odmarati. Nastupao je u Novom Sadu,a koncert je proša odlično. On je snimio novu pjesmu „Džipsi dens „ sa novim bendom „Dr.Folk“. -Ljudi su željni […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now