Kartel ponovo u Hamburgu sa pjesmom „Ko bi rek’o?“

Semir Kaljic
1 0
Read Time:38 Second

Grupa Kartel skupina je mladih umjetnika Baboon, Kaizen, Queen Zookah, Magic Fingers i Zumbul koji rade fuziju muzike (hip-hop, funk, reggaeton, sevdah…) Nakon što su se publici predstavili prvom zajedničkom pjesmom, odlučili su nastaviti svoje pojedinačno predstavljanje.

Ovaj put Kartel nam donosi još jednu pjesmu snimanu u Hamburgu u izvedbi Kaizena. Pjesma nosi naziv „Ko bi rek’o?“, a rađena je u saradnji sa mladim producentom iz Livna Jaddahom. Ovo nije prva saradnja ekipe, budući da su nedavno izbacili pjesmu „Biciklo“ na kojoj su također radili zajedno.
Pjesma je klasični hip-hop reprezent Kaizena koji nam predstavlja sebe i svoju ekipu iz Kartela. Direktor fotografije je Bartula Davor, a montažu i režiju potpisuje sam Kaizen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ: PISAC JE ŽIVA STATUA!

U ovom momentu, čini nam se, da smo svi jednaki. Zbog trenutne situacije apsolutno sve trpi jedan veliki pritisak. Kada su profesije u pitanju, estrada je dobila najveću medijsku pažnju, pa se “žongliralo” novcem koji su izgubili pevači s obzirom da im je rad potpuno onemogućen. Ništa bolja situacija nije […]

Subscribe US Now