Magnifico ima novu pjesmu koja govori o slobodi, poslušajte “Say No When You Gotta Say Yes”

admin
0 0
Read Time:45 Second

Jedan od najpopularnijih slovenskih izvođača, Robert Pešut, poznatiji kao Magnifico snimio je novu pjesmu koja nosi naziv “Say No When You Gotta Say Yes”.”Neka nas vode drskost, humor, razigranost i vlastito razmišljanje na putu do slobodnog duha”, poručuje Magnifico.

Video za novi singl snimljen je u jednostavnoj formi, uz pomoć iPad-a i s efektima koji su dostupni u svakodnevnom životu kroz društvene mreže. Za režiju je bio odgovoran Mark Pirc (Studio 7), koji je s Magnificom uradio i njegovu pjesmu “Pegica”.

Na coveru Magnifico u rukama drži igle za pletenje i pletivo. Slika predstavlja jedno od mogućih tehnika koje pokazuju kako ostati slobodnog duha u ekstremnim uslovima.

U oktobru ove godine ovom slovenskom izvođaču dodijeljena je peta Zlatna Antena u karijeri, ovog puta za najbolju muziku u TV seriji “Senke nad Balkanom 2”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Podrška digitalnoj transformaciji preduzeća: Samsung Galaxy pametni telefoni i tableti dio Android Enterprise Recommended programa

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. objavila je da će se pridružiti Android Enterprise Recommended programu kompanije Google, kako bi preduzetnicima i firmama omogućila jednostavnije integrisanje mobilnih rješenja u poslovanje. Ovakva odluka donosi dodatnu sigurnost poslovnim korisnicima da njihovi uređaji ispunjavaju sve hardverske i softverske uslove definisane od strane kompanije Google. […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now