Ventvort Miler napušta Bjekstvo iz zatvora

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Popularni glumac Ventvort Miler neće se pojaviti u narednim sezonama serije “Bjekstvo iz zatvora”, koja ga je i proslavila, prenosi Nova.rs.

Glumac je ovo objelodanio na Instagramu, gdje je napisao opširan status u kom objašnjava zbog čega ne želi da se pojavi u šestoj sezoni ove serije.

U okviru njega on je istakao da “zvanično” više nije dio glumačke ekipe i da njegov lik Majkl Skofild odlazi u prošlost jer, kako piše, ne želi više da glumi strejt likove.

https://www.instagram.com/p/CHX8Tzjs0K4/?utm_source=ig_embed

“Više nisam dio ‘Bjekstva iz zatvora’. Zvanično. Jednostavno ne želim da glumim strejt likove. Njihove priče su ispričane. Nema više Majkla. Ako ste obožavaoci serije koji se nadaju novim sezonama, razumijem da sam vas razočarao. Žao mi je. Ako vam smeta što ste se zaljubili u izmišljenog strejt lika kojeg igra pravi gej lik, to je vaše djelo”, napisao je Miler između ostalog.

Kolege iz serije podržale su ga u ovoj odluci.

“Bilo je zanimljivo. Kakva je to vožnja bila. Potpuno te podržavam i razumijem. Drago mi je što si donio odluku koja je u skladu sa tvojom istinom. Volim te, brate”, istakao je glumac Dominik Persel, koji je glumio Majklovog brata, a oglasila se i Sara Vejn Kalis, koja bila njegova djevojka u seriji.

“Sa svom zahvalnošću za posao koji smo napravili zajedno i sa velikom ljubavlju, želim da ti kažem da podržavam tvoj izbor”, napisala je ona na Instagramu.

Serija “Bjekstvo iz zatvora” počela je da se emituje 2005. godine i od tada je, do 2016, emitovano pet sezona.

Ventvort Miler postao je jedan od najtraženijih glumaca zbog uloge u njoj, a sve do 2013. godine nije želio da otkrije da voli isti pol, iako se o tome spekulisalo skoro otkad se pojavio.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Indira Radić objavila “Tako je suđeno”

Pet godina je prošlo otkako Indira Radić nije objavila nijedan album, ali je rješila da to ove godine promjeni. Prvo je ekranizovala stare pjesme, a sad je predstavila prvijenac sa albuma koji je uradila sa sinom Severinom Radićem i Goranom Ratkovićem Raletom. Numera nosi naziv “Tako je suđeno” i upravo […]

Subscribe US Now