KONAČNO PRIZNALI: Baka Prase i Anja zvanično zajedno!

admin
1 1
Read Time:1 Minute, 4 Second

Najpopularniji jutjuber na Balkanu posle dužeg vremena priznao je javnosti da je u emotivnoj vezi sa influenserkom i fitnes instruktorkom Anjom Blagojević.

Baka Prase je u poslednjih godinu dana intrigirao javnost kada mu se u klipovima i lajv striminzima prikazivala silueta ženske osobe, međutim, lik nikada nije prikazao. Njegovi najverniji fanovi su dosta spekulisali da je u pitanju upravo Anja, ali ni on, a ni ona, nisu nikada priznali ove navode. 

On je odlučio da za godišnjicu njihovog viđanja napravi klip u kojem će sve da prizna javnosti, ali i da se ujedno zahvali njoj što je bila uz njega u najtežim trenucima. 

Bogdan je objasnio da je njihov odnos započeo kroz “kombinaciju” i neobavezno, ali da su vremenom jedno drugom prirasli za srce i da su počeli da gaje jake emocije. 

S obzirom na to da je prošle godine prošao kroz medijski linč zbog afere “maloletnice”, Anja je sve vreme bila uz njega i dokazala mu svoju vernost i podršku. 

U poslednjem videu on je pokazao i svoju emotivnu stranu i suze, jer je ispričao koliko nije bio fer prema njoj u određenim situacijama. 

Klip je za dvanaest sati dobio više od pola miliona pregleda, a fanovi su u komentarima iskazali sreću povodom “novopečenog” para. 

izvor IDJtv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Next Post

PRIJOVIĆKA NIKAD MRŠAVIJA: Otkrila koliko ima kilograma!

Pjevačica Aleksandra Živojinović, koju mnogi i dalje od milja zovu Prijovićka, danas je došla na snimanje emisije “Premijera-vikend specijal”. Pokupila je sve poglede, budući da je izgledala kao san. Na njeno izdnje nisu ostali imuni, a ekipa Espreso portala je bila tu da sve zabilježi. Uske pantalone i lagana košulja […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now