Sloba Vasić dobio pesmu i spot na poklon

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

“Objavio sam pesmu nakon dužeg vremena, pa su sad svi navalili sa čestitkama (smeh). Prezadovoljan sam. Da sam znao da će biti ovakva navala, kupio bih još jedan telefon za primanje poziva, poruka i čestitki”, rekao je pevač Sloba Vasić, koji je danas objavio numeru “Šta sam dužan”.

Pevač Sloba Vasić nakon dužeg vremena danas je objavio novu pesmu pod nazivom „Šta sam dužan“, koju potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić. Kako Nova.rs saznaje, folker je numeru i spot dobio gratis od svoje nove muzičke produkcije „Two louder“, sa kojom je pre dva meseca potpisao ugovor.

Za ovaj gest postoje dva razloga. Menadžment iz Švajcarske počastio je Vasića novim materijalom povodom rođenja ćerke, a s druge strane da bi im početak saradnje bio lakši i lepši.

„Sloba je dobio ponudu za saradnju sa švajcarskom muzičkom produkcijom koja, pored „Grand“ produkcije, drži najpopularnije naše pevače Elmu Sinanović, Anu Nikolić, Darka Lazića, Marka Milivojeva Milija, Anida Ćušića, Andreanu Čekić, Gazda Paju i druge. Vasić je, uz brojne preporuke, dobio ponudu za saradnju za koju se nada da će biti dugoročna i uspešna. Plan je, da kao i sa ostalim njegovim kolegama koji imaju potpisan ugovor, produkcija plaća pesme i visokobudžetne spotove. Vasić nema nikakvu novčanu obavezu prema muzičkim projektima koja će izbacivati u narednom periodu, odnosno dok je u toj firmi, jer je interes vlasnika da upravo ti pevači imaju kvalitetne pesme, zadovoljavajući marketing i gostovanja u najboljim klubovima“, rekao je naš izvor.

Pozvali smo Slobu za komentar, koji je oduševljen objavom nove pesme.

„Nije prošlo ni pola sata, a ne stižem da se javim na telefon. Objavio sam pesmu nakon dužeg vremena, pa su sad svi navalili sa čestitkama (smeh). Prezadovoljan sam. Da sam znao da će biti ovakva navala, kupio bih još jedan telefon za primanje poziva, poruka i čestitki. Moram da se zahvalim svojim saradnicima iz „Two louder“ produkcije koja mi je sve ovo omogućila. Stvarno su jaki, moram priznati“, rekao je Sloba za Nova.rs.

izvor Nova.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

POČELO SNIMANJE VELIKOG SPEKTAKLA, "ZVONA NOTRE DAMA" (FOTO)

Nakon velikog uspeha pesme “Lazarica” koja je proglašena za pesmu godine u Srbiji ali i širom Balkana, projekat koji je započeo Aleksandar Avramov ovih dana je dobio svoj nastavak! U Beogradu je počelo snimanje spota za pesmu “Zvona Notre Dama” koju će otpevati Aleksandra Mladenović na tekst Aleksandra Avramova! Spot […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now