Isak Šabanović objavio pjesmu “Prvo jutro”

admin
1 0
Read Time:44 Second

Isak Šabanović iz Bijelog Polja koji je osvojio region učešćem u zadnjoj sezoni “Zvezda Granda”, svojim rokerskim glasom, objavio je prvi singl.

Kao drugoplasirani popularnog muzičkog takmičenja, objavio je pjesmu “Prvo jutro”, autora Saše Lazića i mentora Aleksandra Milića Milija.

-Sa zadovoljstvom i ponosom vam predstavljam svoju novu pjesmu “Prvo jutro”, iako ovo nije moja prva u karijeri, jako sam uzbuđen i jedva čekam da čujem vaše komentare. Svih ovih mjeseci bili ste moj najbolji sud, šta je ispravno a šta treba popraviti, tako da i ovaj put računam na vas! Koristim priliku da se zahvalim Miliju koji je tokom takmičenja bio najbolji mentor, a sada već moj prijatelj sa kojim je čast sarađivati! Hvala vam na svemu, a sada brzo da pjevamo zajedno “Prvo jutro”, voli vas vas Isak”, poručio je Šabanović.

izvor Avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Jala Brat najavio "Futuru" i napravio pometnju zbog saradnje sa svjetskim reperom

Nakon što je prošle godine svijet skoro stao, ova, 2021. godina bit će njegova – Jale Brata, odnosno Jasmina Fazlića. Godinama unazad Jala je srušio brojne rekorde i pomjerio mnoge granice kada je muzika u pitanju, a sada je opet otišao korak dalje. Kao što je već poznato, on već neko […]

Subscribe US Now