Jala Brat najavio “Futuru” i napravio pometnju zbog saradnje sa svjetskim reperom

admin
1 0
Read Time:53 Second

Nakon što je prošle godine svijet skoro stao, ova, 2021. godina bit će njegova – Jale Brata, odnosno Jasmina Fazlića.

Godinama unazad Jala je srušio brojne rekorde i pomjerio mnoge granice kada je muzika u pitanju, a sada je opet otišao korak dalje. Kao što je već poznato, on već neko vrijeme najavljuje album „Futura“, koji opisuje kao „epski“.

Uz nezaobilaznog Bubu Corellija, Jala Brat je ostvario saradnje ne samo s regionalnim, evropskim već i svjetskim zvijezdama.

U nevjerici je ostavio skoro sve kada je objelodanio ime Torija Laneza (Tory), kanadskog repera sa svjetskom reputacijom, s kojim je uradio pjesmu „Adrenalina“. Osim njega, tu su i reperica Hava, MC Hariel, Noizy…

Dobro je poznato da je Jala Brat i marketinški mag te da vrlo dobro raspolaže informacijama koje pušta u javnost kada je u pitanju posao te je samom objavom 15 pjesama dodatno zainteresirao publiku koja ionako jedva čeka novi, kompletan album, nakon što je s prethodnim „99“ oduševio sve.

https://www.instagram.com/p/CRwwEx-r-SJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

izvor Avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Usijao se instagram zbog Karleušine objave: Minijaturni bikini “vrišti” na njenim oblinama

Dugu plavu kosu je vezala u dve klike, a stajling dopunila sa naočarima za sunce i to naravno crvenog okvira. Pevačica Jelena Karleuša danima boravi u Turskoj, a svaka njena objava na društvenim mrežama sa odmora podiže prašinu, što je slučaj i sa najnovijom. Naime, nakon provokativnog izdanja u tangama, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now