CATRICE i essence vas pozivaju da se prodružite njihovom izazovu!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:48 Second

Konačno, ljeto bez briga! Vrijeme je da otresete prašinu sa svojih make up torbica i pripremite se za izlak! CATRICE i essence, dvije sestre, izlaze zajedno sa vama i pozivaju vas da se priključite izazovu, a vi povedite svoju sestru ili najbolju drugaricu! Ponesite trepavice, podebljani ruž za usne i highlighter!

Spremno dečekajte nove trenutke za koje se ponovno možemo našminkati i pokazati to zanimljivim i iznenađujućim video zapisima na Instagramu i TikTok-u. Upravo ti je ideja #MakeUpForLostTime izazova: transformacije su ključni elemena, jer sadržaj nam treba prenijeti i poruku da je šminka zabavna i da treba uživati u njoj nakon toliko vremena bez nje.

Koristite li za izlazak pet ruževa umjesto jednog, zbog vremena kada ga nijeste mogle nositi? Ili 4 različite boje sjenke za oči? Pokažite nam kako ćete se našminkati za #MakeUpForLostTime. Globalno se svi mogu pridružiti izazovu, bez obzira u kojoj se zemlji nalaze.

Fokus proizvodi su sledeći, a možete ih potražiti u svim Cosmetics marketima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PREMIJERA! IVANA DUKATAROV SNIMILA SVOJ PRVI COVER (VIDEO)

Mlada Ivana Dukatarov nam dolazi iz Kikinde snimila je svoj prvi cover! Odlučila se za pesmu “Oro” koju u originalu izvodi Jelena Tomašević! Iako uskoro puni 15.godina, ova talentovana devojka je pesmu iznela na svoj način a po komentarima ispod pesme ona je to uradila odlično! U izjavi za naš […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now