Milica Pavlović i Saša Matić objavili duet “Oko Moje” posle GODINU I PO DANA ČEKANJA!

Sanja Mišić
1 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Pre više od godinu dana publika je saznala da su mlada muzička zvezda Milica Pavlović i jedan od najpopularnijih pevača u regionu, Saša Matić snimili duetsku pesmu, ali su na njeno objavljivanje morali malo i da sačekaju zbog kompletne situacije koju je izazvao kovid.


Duetsku pesmu “Oko Moje” je napisao Miloš Roganović, a Pavlovićeva i Matić su snimili i visokobudžetnu ekranizaciju kako bi publici upotpunili utisak kada je emocija koju ova numera nosi u pitanju.
Pesma je danas ugledala svetlost dana i ako je suditi po prvim komentarima publike neminovno je da će postati zaista veliki hit.


Milica kaže da je bila veoma nestrpljiva da pesmu “Oko Moje” predstavi fanovima.


– Kada sam prvi put pula čula pesmu “Oko Moje”, znala sam da je to numera koju mogu da snimim samo u duetu sa Saletom. Veoma sam ponosna na ovu pesmu, kao i saradnju sa Saletom, budući da je on jedan od mojih omiljenih pevača i da obožavam emociju koju nosi sa sobom. Iskreno, trenutno sam presrećna što je ova pesma konačno objavljena jer je bilo zaista teško čuvati je godinu i po dana daleko od publike. Ja sve radim od srca i stvarno sam presrećna što naši fanovi konačno mogu da uživaju u ovoj pesmi – kaže Milica.


Sale ističe da su njih dvoje neočekivan spoj, što samo daje na težini njihovoj duetskoj pesmi.


– Milica i ja smo pomalo neočekivan spoj, što je samo dalo dodatnu snagu pesmi “Oko Moje”. Kada sam čuo prve taktove ove pesme, znao sam da ću je snimiti sa Milicom i zaista verujem da će publika prepoznati emociju koju nosi ova numera. Mi smo zbog čitave situacije oko korone nekoliko puta odlagali njeno objavljivanje, ali moram da priznam da je očigledno sada pravi momenat i da sam siguran da će publika obožavati ovaj duet – kaže Sale.


Pogledajte spot za “Oko Moje” : 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"KRAJ JE", NOVA PESMA RELJE POPOVIĆA, UJEDNO I POSLEDNJA PESMA NA ALBUMU "Made in BLKN"

Relja Popović je na svom YouTube kanalu objavio pesmu pod nazivom “Kraj je”! Kako je i naveo u opisu, ovo je poslednja pesma sa albuma “Made in BLKN”! Fanovi su oduševljeni i pohvale dolaze sa svih strana! Mnogi fanovi su mišljenja da se završetkom ovog albuma najavljuje povratak “Elitnih odreda”! […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now