,,MISLIM DA SE NIKADA NEĆU UDATI”: Edita o prevarama i razočarenjima u muški rod

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Pevačica Edita Aradinović otkrila je da ima veliki problem kada je u pitanju da pronađe partnera, koji će joj biti veran i iz tog razloga ne veruje da će se udati.

Edita pored toga što ima dobre pesme i što lepo izgleda, neretko bude tema i kada je njen ljubavn život u pitanju. Iako za sada nije spremna za nešto više, kao i većina žena, tako i mlada pevačica traga za pravom i iskrenom ljubavlju. 

Ona je nedavno izbacila pesmu ,,Varalica”, a sada je otkrila da li je nekada bila prevarena, kao i da li bi oprostila prevaru. 

– Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare – rekla je Edita za jedne domaće medije. 

Atraktivna pevačica nije krila da je ranije znala da bude agresivna prema momcima, kada je na to navedu, te je jedom uništila automobil.

– Imala sam izliv besa, ali sam bila u pravu u potpunosti, bila sam povređena. Bivšem dečku sam razlupala automobil, da ne kažem demolirala. I ceo stan sam mu razlupala, pobacala stvari sa trećeg sprata kroz prozor. Da sam imala vremena, verovatno bih sve u besu iseckala, ali nisam stigla – ispričala je ona ranije. 

izvor IDJTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ALEKSANDAR AVRAMOV NAJAVIO PREMIJERU SPEKTAKLA "ZVONA NOTER DAMA"

Jedan od najvećih projekata na Balkanu u izdanju “Vidovdan produkcije” , “Zvona Noter Dama” uskoro će imati premijeru! Po rečima idejnog tvorca projekta Aleksandra Avramova, pesma i film će uskoro biti premijerno prikazan na kanalu Vidovdan produkcije! Podsetimo, ovo je jedan od najvećih projekata na Balkanu koji će na stvaran […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now