Rasta snima film: Poznata glumica igraće Anu Nikolić

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Muzičar je proveo četiri mjeseca u pritvoru Centralnog zatvora zbog nedozvoljenog posedovanja narkotika i tamo je dobio ideju da sve ono što je preživio u životu prikaže na velikom platnu, piše “Informer”.

– Dok je bio u zatvoru, Rasta je počeo da piše autobiografiju, koju trenutno pretvara u scenario za film. Smatra da je u medijima uglavnom predstavljan kao siledžija, narkoman, pa je riješio da ispriča svoju životnu priču. U filmu će biti prikazano njegovo odrastanje u Beogradu, u koji je s porodicom došao iz Prištine, ljubav prema umjetnosti i muzici, početak karijere, uspjeh… Naravno, otkriće i detalje svog odnosa s Anom Nikolić, njihova tajna viđanja, iznenadno vjenčanje, zajednički život i razvod. Rukopis je predao Dimitriju Vojnovu, koji ga dorađuje i pretvara u scenario – objašnjava jedan od saradnika na filmu.

Prema njegovim riječima, Rasta će glumiti sebe, a u ulozi Ane Nikolić najvjerovatnije ćemo gledati Ninu Janković.

– Rasta je razgovarao sa producentima i složili su se da bi ona bila pun pogodak! Prije svega zato što dosta liči fizički na Anu. Obje su slične visine i građe, Nina ima svijetle oči poput pjevačice, a i odlična je glumica. Tek treba da je kontaktiraju, ali nadaju se da će pristati da zaigra u filmu – priča sagovornik.

Đurić je potvrdio da je počeo da radi na ostvarenju u kom će imati glavnu ulogu.

– U zatvoru sam imao dovoljno vremena da razmišljam o svom životu, pa i o prošlosti i budućnosti. Tamo sam napisao cijeli album, ali i scenario za film! Shvatio sam da mnogi ljudi ne znaju ko sam zapravo ja, pa sam odlučio da im to pokažem kroz nove pjesme, ali i igrano ostvarenje. Za sada mogu samo da vam otkrijem da će film biti veoma emotivan. Mnogo se radujem svemu tome, jer je to nešto skroz novo za mene – rekao je Rasta za pomenuti list.

(Blic)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Lansiran je NLK cosmetics by Anastasija Raznatovic!

Mladost, zdravlje i ljepota su ideali kojima težimo. Svaka od nas ima drugačije standarde ljepote i mladosti, ali jedno je sigurno – želimo da se osjećamo samouvjereno, lijepo i zadovoljno. Zato je Anastasija Ražnatović pronašla najbolji način da sa vama podijeli savršenu kozmetiku koju i sama koristi, to je smatrala […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now