Udala se Katarina Grujić: Pjevačica izgovorila sudbonosna “da” fudbaleru

admin
0 0
Read Time:49 Second

Katarina Grujić udala se za svog vjerenika fudbalera Marka Gobeljića. Pjevačica i fudbaler zakleli su se na vječnu ljubav pred prijateljima i članovima najuže porodice.

Veliko slavlje odloženo je za sljedeću godinu, rekla je Grujić za srbijanske medije. Razloga za to je više, a prvenstveno zbog situacije sa koronavirusom i trudnoće u kojoj se Katarina nalazi.

Za Katarinu je ovo najsretniji dan u životu nije odabrala tradicionalnu bijelu vjenčanicu, već je izabrala ljetnu cvjetnu haljinu sa otvorenim leđima.

Podsjetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Katarinu početkom juna.

Nedavno se u javnosti, pojavila vijest da je pjevačica u drugom stanju, ali ona to do sada nije htjela da potvrdi. Trenutno se navodno, nalazi u šestom mjesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti.

https://www.instagram.com/p/CTh7xjzsexc/?utm_source=ig_embed&ig_rid=65100e98-fa63-44c4-8f62-47080756b1f6

izvor Avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Uraganke o nastupima: Ne uzimamo bakšiš ali tražimo hranu

Pjevačice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, članice grupe Hurricane, otkrile su šta zahtijevaju od organizatora koncerata, a otkrile su da ne dobijaju bakšiš. “Na našoj rajder listi uvijek se nalazi samo hrana. Pošto najviše jedemo, nama uvijek najviše hrane obezbijede”, rekle su one kroz smijeh, a zatim su […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now