DŽEJLI RAMOVIĆ OVO NIJE PRVA KRUNA: NJENE RIJEČI POSLIJE POBJEDE ĆE VAS ODUŠEVITI

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Džejla Ramović iz Goražda pobjednica je “Zvezda Granda”. Ovo nije Džejlina jedina kruna kojom se okitila, pobijedila je svojevremeno u takmičarskom šouu “Neki novi klinci”, ali je svoje police odlučila okititi s još priznanja.

– Ovo je veliki uspjeh, dupla kruna i jedva čekam da stavim ovu statuu pored one prve. Ovo je bilo malo euforičnije jer je ovo drugi nivo – rekla je Džejla.

Marija Šerifović je bila njen mentor, koja joj je, osim izbora pjesme, pomogla izabrati i kreaciju koju je nosila u finalu.

– Uvijek nam je govorila da, kada izađemo na scenu, to bude kao da je posljednji put, da damo sve od sebe – rekla je Džejla.

Sa samo sedamnaest godina uspjela je glasom zavesti sve u regionu, a u tome su joj pomogle “Zvezde Granda”. Nije bilo lako ostalim finalistima da joj izađu na crtu jer imala je i stas i glas.

Kaže da o pobjedi nije maštala te da je bila i ostat će samo djevojka iz kraja.

– U Goraždu sam kao sva druga djeca, idem u školu. Ja sam dijete, cilj mi je da završim srednju školu pa da upišem Ekonomski fakultet. Težim ka tome da se, uporedo s muzikom, i obrazujem, pa da jednog dana budem menadžer sama sebi – kroz osmijeh je rekla Džejla.

U ovu sezonu je ušla sa 16 godina, a za 17. rođendan mentorica Marija joj je priredila iznenađenje kada je u njenu sobu ušla s tortom i svjećicama. Uz želju da ostane dijete u duši i sanja velike snove, “razredna” je oduševila mladu takmičarku. Ipak, najbolji savjet koji joj je dala je citat koji je Džejlu vodio kroz cijelo takmičenje:

– Pjevaj tako da ti bude lijepo i da žiri bude sramota da ti ne daju glas.

Svoju borbenost nikada nije krila, a naslijedila ju je, kako kaže, od majke.

– Moja mama je cijeli život bila borac. Nikada nije pristajala na manje od onog što je zaslužila, pa neću ni ja.

https://www.youtube.com/watch?v=yBLP63NymOk
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ESTRADNI MENADŽER AMER HODŽIĆ najavljuje vrelu letnju sezonu spektakularnih koncerata: Za JANU TODOROVIĆ ističe da je najveća dama i profesionalac na estradi! FOTO/VIDEO

U okviru projekata na kojima vredno radi, estradni menadžer i novinar Amer Hodžić i ovoga puta može se pohvaliti sjajnim uspehom. Obzirom da je više od decenije na estradnom polju i da je sarađivao sa svim emninentnim zvezdama, predstojeće leto ponovo najavljuje sjajne koncerte. Posebno izdvaja velike koncerte sa folk […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now