FILIP PENDIĆ ZA BALKAN STARS : “Ovo je godina u kojoj sam upoznao i dosta dobrih ali i onih malo dobrih ljudi”

Semir Kaljic
0 0
Read Time:52 Second

Po čemu ćete pamtiti godinu iza nas?

Godinu 2021 paamtiću po mnogo čemu lepom. Moj prvi singl pod nazivom “Reskiraj”, reskiraj je ugledao svetlost dana. Za moj 18-ti rodjendan najbolji poklon i uspomena. Ovo je godina u kojoj sam upoznao i dosta dobrih ali i onih malo dobrih ljudi.


Šta bi od “Deda Mraza” poželeli za novu godinu?

Od Deda Mraza zelim da svetu donese najzad mir i meni dobar hit, što da ne. Svakako 2022 sebe vidim na većoj lestvici , što bih bio skroman ako nemora zar ne!


Šta možemo očekivati od Filipa, na kojoj lestvici piramide te očekujemo?

U 2022.oj planiram jos jedan single ali sa potpuno novom ekipom i novim žanrom pesme. Tek mi je 18 iako imam 21, meni je 18 godina trebao bi da se oprobam o modernijem žanru.


Pesma za sve ljude dobre volje koju bi im otpevala kao uvertira za novu godinu?

Poželeo bih za kraj godine pesmu za sve nas “Vreme leči sve” !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

DAVOR LAZIĆ ZA BALKAN STARS: "Loše stvari ja brzo zaboravljam jer nebitne stvari ne mogu biti bitne i okrećem se pozitivnim mislima."

Po čemu ćete pamtiti godinu iza nas? Godinu ću pamtiti kao uspešnu godinu, osvojena nagrada za duet “Bomba” sa prijateljem, kolegom i saradnikom Zokijem Šumadincem. Prezadovoljan sam svojim učešćem u rijalitiju “Zadruga”, jer sam bio to što jesam, nisam obrukao sebe ni svoju porodicu, prijatelje itd. Smatram da čovek ne […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now