Mango donosi trendi zimske kombinacije za žene od stila

Kana Tomasevic
3 0
Read Time:54 Second

Svaka modna sezona sa sobom nosi jedinstvene stilove, čineći promenu godišnjih doba uzbudljivom kada govorimo o prilagođavanju garderobe i kreiranju novih modnih kombinacija.

Ako ste ljubitelj otkrivanja novih stilova, bićete iznenađeni svestranošću slojevitog oblačenja koje nam ove sezone donosi nova Mango kolekcija, čineći da se ove zime osjećate udobno i toplo, bez narušavanja stila.

Mekane puffer jakne dolaze u svim dužinama i bojama i možete se odlučiti za monohromatske klasične tonove, ali i za vibrantne nijanse poput crvene i zelene. Nećemo zaboraviti ni udobno i mekano pletivo, koje će naročito dobro izgledati u kombinaciji sa savršeno iskrojenim ležernim pantalonama.

Pored modnog igranja toplijim odjevnim komadima, zima definitivno donosi i potpuno odrešene ruke i bezbroj mogućnosti za kombinovanje najrazličitijih aksesoara. Od kačketa i chic mornarskih kapa preko toplih kariranih šalova do nešto ekstravagantnijih marama.

Outfit nije zaokružen dok mu se ne doda  i poslednji detalj – moderna torba koja će učiniti da izgledate potpuno stilizovano.

Odabrane modele iz nove kolekcije možete da pronađete u Mango prodavnici u tržnom centru Delta City u Podgorici, kao i u online shopu fashionandfriends.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

FILIP PENDIC, NOVO LICE NAŠE MUZIČKE SCENE! "RESKIRAJ" SE ISPLATIO!

Domaća estrada je zaista prava plejada izvodjača svih žanrova. Mnogo je i mladih, talentovanih umetnika koji žele da pronađu svoje mesto pod estradnim nebom. Među njima je i mladi Filip Pendić. Filip Pendić ima samo 18 godina i dolazi nam iz Nemačke – bosanskog porekla ali rođen i odrastao u […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now