ZOKI ŠUMADINAC I PRIJATELjI VEĆ ŠESTI PUT SU POKRENULI HUMANITARNU AKCIJU POD NAZIVOM “RADOST BOŽIĆA”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

Malo je onih humanih i srčno što rade humanitarne stvari ali oni koji to rade , rade iz ljubavi prema drughima ne misleći samo na sebe. Jedan od njih je i Zoki Šumadinac koji već šestu godinu radi humanitarnu akciju pod nazivom “Radost Božića”. “Radost Božića” je humanitarna akcija gde se prikupljaju finansiska sredstva kako bi se za Božić paketići, lekovi i sve šta treba dostavilo bolesnoj deci, deci bez roditeljskog staranja, deci u svratištima i sigurnoj kući u Beogradu. Stoga smo pozvali Zokija da nam kaže nešto povodom ove akcije.

“Pa šta da vam kažem, ja se pronalazim u tome da pomažem drugima, u tome je čar življenja. U Svetom pismu kaže koliko daš nesebično toliko će i Bog dati tebi. Ja skoro 15 godina radim akcije i nećete verovati Gospod mi je dao toliko blagodati i svega za koje nisam ni sanjao. Svi su kao humani i dele brojeve za uplate ovih-onih a kad treba da izdvoje bilo koliko, tada imaju milion razloga za izgovore. Ali nema veze sve to neko gleda gore. Ove kao i predhodne dve godine u akciju se priključio i moj dragi kolega, prijatelj Davor Lazić koji je bio učesnik u Zadruzi pet i koji je pokazao kako mladi treba da se ponašaju smerno a da pri tom imaju sve. Inače u pripremi je duetska pesma sa Dakijem a rade je zaista najbolji autori na našim prostorima.”

“Ove godine akciji su se među prvima priključili mladi pevač iz Ludwigsburg Filip Pendić velika nada naše estrade i preporučujem da poslušate njegov prvenac pod nazivom Reskiraj-Reskiraj kao i kolega iz Beograda Lazar Stamenić takođe velika buduća nada estrade. Humanitarna akcija zato i nosi naziv Zoki Šumadinac sa prijateljima. U Beogradu imaćemo i dva humanitarna nastupa pa stoga pozivam da nas bude što više. Molim sve one koji imaju srca da se odazovu akciji jel koliko daš, toliko još dobiješ više. Novca nam treba jako puno jel imamo preko 170 dece najugroženije. Ono što moram reći ja sam juče morao da uplatim jel nisam imao srca 50 000 dinara jednoj porodici iz okoline Paraćina koja već dva meseca nemaju struju a majka je samohrana i nigde ne radi” izjavio je Zoki Šumadinac za Balkan Stars.

Naša redakcija je uvek uz ovakve akcije i uvek ćemo podržati. Puno sreće Zokiju želimo u ovoj akciji a vas pozivamo da se pridružite.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Nakon šest godina samoće Mina Kostić PONOVO SREĆNA: "Uslišio mi je sve molitve"

Pevačica Mina Kostić više puta je isticala da je imala veoma teško detinjstvo što se odrazilo na njene pogrešne izbore kada su muškarci u pitanju. Bila je u braku sa pevačem Igorom Kostićem sa kojim ima ćerku Anastasiju. – Moram da otkrijem jednu istinu, kao mala nisam imala sve od roditelja što […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now