Sanja Vučić: Magnet sam za ludake

Semir Kaljic
0 0
Read Time:54 Second

anja Vučić, članica grupe Hurricane, tvrdi da je već dugo sama. Naime, od raskida sa Nikolom Đorđevićem 2020. godine, Sanja kaže da je solo, a sada je otkrila i kakvi je momci privlače.

“Magnet sam za ludake”, rekla je ona i dodala:

“Kada sam bila mlađa to je bilo alternativnije društvo pa sam metalce privlačila, a sada komercijalu”, objasnila je Sanja, a zatim otkrila i koji je njen tip muškarca.

“Ja volim dobre momke. Fine, kulturne, lijepo vaspitane. Ne volim “badže” i loše momke, to mi nije nimalo zanimljivo. Ja volim uljudne, tihe, povučene. Baš ono što ja nisam”, priznala je Sanja.

Vučićeva takođe ne krije da je zagovornik stava da se muškarci “plaše uspješnih žena”, te da je vjerovatno to uzrok zašto još uvijek pored sebe nema jaču polovinu.

“Uglavnom mi se udvaraju preko društvenih mreža, uživo baš rijetko, ali to preko mreža ne mogu da shvatim ozbiljno tako da od toga nema ništa”, objasnila je ona za Grand Online.

https://www.instagram.com/p/CTklBjljyO0/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f8347f9f-e6ee-470e-b986-8176be1fc89b

izvor Grand

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Potpisan Protokol o saradnji izmedju rusko-srpske Fondacije i Udruženja veterana 63. padobranske brigade (FOTO)

Pred samo zaključenje prošle godine potpisan je Protokol o saradnji izmedju rusko-srpske Fondacije za kulturu i nasleđe koju zastupa upravnica, uvažena Natalija Šatiljina i Udruženja veterana 63. padobranske brigade ispred koje je istupio predsednik Vidoje Kovačević. Vođeni zajedničkim vizijama i ciljevima memorandumom se unapred obezbeđuje organizacija zajedničkih manifestacija i obeležavanje […]

Subscribe US Now