Boban Rajović snima film o svom životu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Boban Rajović na muzičkoj sceni je više od 20 godina, pa su mu se za sve to vrijeme dešavale brojne pozitivne i negativne stvari.

Turbulentan život odlučio je da pretoči u film, gdje će biti predstavljeno sve kroz šta je prošao tokom karijere.

“Ja bih zaista da napomenem neke stvari mladim pjevačkim nadama. Sjećam se prije dvadeset i jednu godinu, kada sam ja počinjao, bio sam sav pogubljen jer sam došao iz Danske i nisam nikoga poznavao u Beogradu. Bila je to borba za karijerom, borba za životom. Jednostavno sasvim neki drugi način probijanja na estradnoj sceni. Nikada nisam volio da pametujem, uvijek gledam svoj put, ne osvrćem se ni lijevo ni desno, imam život na koji sam ponosan, ali nekako mi je sad došlo da poručim mladim pjevačima da se ne daju, da idu samo napred i da vjeruju u sebe. Ja sam neko ko je veoma kompetentan da to kaže”, rekao je pjevač i kao stariji kolega pružio podršku mladim pjevačkim nadam sa domaće javne scene.

Preko trnja do zvijeda, možda je rečenica kojom bi Boban najbolje opisao svoju karijeru, međutim sve detalje i najteže momente, na iznenađenje mnogih odlučio je da podijeli sa publikom, ali u filmu koji snima o svom životu.

“Iskreno onda nisi imao para da spavaš u hotelu, nego si spavao u kolima”, rekao je voditelj u toku emisije.

“Bilo je svega, to ću u filmu koji snimam”, iznenadio je Rajović svojim odgovorom.

izvor Express

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Pink essence ovog mjeseca postaje crveni essence!

Be proud. Be powerfull. Be pink. Uz crvene essence proizvode neka i ljubav u februaru pršti od samopouzdanja! Zato ovih dana iz essence kolekcije odaberite beauty proizvode koji će vam pomoći da dodatno zablistate! Oči su uvijek nježnije od srca! Kako bi zatreptale za nježnost, trebaju vam voluminozne trepavice! essence get […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now