Milan Stanković menja profesiju: Ne peva a zarađuje sedeći kod kuće!

Semir Kaljic
1 0
Read Time:51 Second

Publika dugo već želi da čuje neku njegovu novu pesmu, ali kako stvari stoje to se neće skoro dogoditi. Milan će od sada pesme snimati samo za svoju dušu, a od biznisa koji je pokrenuo zarađivaće deset puta više.

Kako piše novi Scandal Milan Stanković iz topline svog doma na Dedinju zarađuje brdo para. Stanković je pre dve godine po dva ili tri meseca uzastopno boravio u Americi i tada je došao na ideju da pokrene novi biznis. Reč je o poslu auto-prevoznika.

‒ Kupio je na početku jedan kamion, a u međuvremenu, kada se posao razradio, kupio ih je još desetak. Sada mu je lako jer sedi kod kuće, posao ide sjajno, a on uživa ‒ tvrdi izvor za pomenuti medij.

Iako posao Milana Stankovića ide kao po loju, on nema nameru da zauvek napusti pevačku karijeru, već će u budućnosti publiku obradovati novim pesmama. Nastupi mu više nisu potrebni zbog zarade, povukao se sa društvenih mreža i vodi miran život koju mu i te kako prija.

(Kurir.rs/scandal)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KONSTRAKTI VRAĆENI NALOZI: Ovo je njena prva objava nakon hakerskog napada (FOTO)

Pobednici “takmičenja “Pesme za Evroviziju 22” Konstrakti ponovo su vraćeni nalozi na društvenim mrežama. Ana Đurić je pre tri dana obavestila javnost da su hakovani nalozi na društvenim mrežama i tada rekla da će probati da utvrde šta se desilo i da povrati svoje profile sa Instagrama i Fejsbuka. Međutim, dan […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now