Uskoro stiže YouTube Shorts – novi format kratkih video snimaka

admin
1 0
Read Time:42 Second

U narednih nekoliko nedelja se očekuje YouTube Shorts na računarima i tabletima.

YouTube donosi novi format kratkih video snimaka pod nazivom YouTube Shorts na računare i teblete. Ova platforma je do sada bila dostupna samo za mobilne telefone i korisnici nisu mogli da otvaraju kratke video snimke na uređajima kao što su desktop računari ili tableti.

Međutim, Google planira da ovu platformu uvede na druge uređaje. Za sada YouTube Shorts neće biti dostupan samo za pametne televizore.

Promena se očekuje u narednih nekoliko nedelja. To je dobra vest za sve one koji prate ovu platformu i žele da se njom koriste i na računarima ili tabletima. Za sada se još uvek ne zna kako će izgledati interfejs ove platforme za računare i tablete. Odnosno ne znamo da li će biti nekih promena u odnosu na interfejs pametnih telefona.

izvor IDJTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Luna Đogani otvorila srce: Najgnusniji trač o meni je da imam rak na svim mjestima

Luna Đogani i njen partner Marko Miljković zarađuju dobro zahvaljujući društvenim mrežama i YouTubeu. Prije nego što je uplovila u blogerske vode, ona se bavila i pjevanjem, od čega je na kraju ipak odustala, a sada je otkrila i zašto. Ispričala  je kako je zbog prevelike mržnje nekih ljudi ostajala […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now