UKI I SUKI U TANDEMU: Tiktokerka i reper podelili sa pratiocima kako su se proveli na letovanju

admin
0 0
Read Time:56 Second

Nakon putovanja u Egiptu tiktokerka Uki Q je okačila fotku iz Hurgade na svom Instagram profilu, odakle se može videti da uživa sa poznatim srpskim reperom Filipom Arsenijević.

Una  je preko jedne turističke agencije zajedno sa svojim prijateljima i kolegama , oputovala na jedno od najlepših primorskih gradova Hurgadu, ali i u prestonicu Egipta Kairo.

Uki i Filip, poznatiji javnosti kao Surreal, uslikali su se na ogromnoj peščanoj plaži, a u opisu fotografije Una je napisala “A đe nam je DJ?“.

Iz priloženog se može videti da je atmosfera odlična, a Una je potom i okačila snimak na kom su njih dvoje đuskali uz elektronsku muziku.

Surreal je držao na leđima tiktokeru dok su igrali, a Kablarova se sve vreme smejala i uživala.

Podsećamo, Uki je nedavno tokom slikanja u plićaku velike peščane plaže uradila nekoliko akrobatskih veština na konopcu i zadobila par ranica na ruci.

Ona je upozorila pratioce da ukoliko su gadljivi, preskoče njen Instagram stori gde se vidi kako joj šaka trenuno izgleda.

 – Da vidite prste nakon ove nove fotke i mog majmunisanja. Izbaciću i klip kasnije – napisala je Kablarova.

izvor IDJTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Milica Todorović traži momka: Dosadilo mi je da na slavlja idem sama ili sa frizerom

Pjevačica Milica Todorović, koja je nastupila na rođendanu Anastasije Ražnatović i tom prilikom plesala sa bratom Nemanje Gudelja otkrila je da već neko vrijeme “traži dečka”. Milica je otkrila da nije imala partnera od kako je prije dve godine raskinula s glumcem Petrom Strugarom. “Voljela bih da se zaljubim. Sama sam i lijepo bi bilo da […]

Subscribe US Now