Na finalnom sniženju u Mangu možete naći sve što vam treba ove sezone!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Mada su u naše omiljene radnje već stigle nove kolekcije, sezonska sniženja i dalje traju i pružaju nam priliku da kupimo odlične komade po znatno nižim cijenama. U Mango radnji u tržnom centru DeltaCity, kao i na web shopu Fashion and Friends, počeo je poslednji talas sniženja u okviru kog su mnogi komadi na popustu i preko 50%. U ponudi su zbilja raznoliki komadi, od najpoželjnijih ljetnjih trendova do jednostavnih i svestranih klasičnih i ležernih modela koje možemo nositi tokom cijele godine.

Ako vam je potrebna lagana letnja haljina, možete pronaći nekoliko sjajnih modela, a našu pažnju privukli su i neodoljivi modeli kombinezona, u kojima ćete se osjećati poletnije i opuštenije. Haljine i kombinezoni su idealni komad koji nam daju tu mogućnost, a mi smo na popustu uhvatili najmodernije modele, u kojima ćete biti zanosne, šik i u trendu. Upadljive, ljetnje boje’ će istaći vašu figuru i učiniti da se izdvojite u moru tamnih ili neutralnih tonova. Još kada pocrnite, vaš ten će doći do izražaja. Interesantne komade koje smo odabrali za vas možete da kombinujete sa različitim sandalama ili niskim štiklicama. Izaberite omiljeni dezen, dodajte maramu i nakit i izgledaćete apsolutno moderno!

Mnoge od nas već su iskoristile odmore i polako se vraćaju na posao, pa je finalni popust idealna prilika za obnavljanje poslovnog garderobera. Od elegantnijih kombinacija do vrlo ležernih poslovnih izdanja, izabrali smo za vas fantastične outfite za jednu savremenu poslovnu ženu, koja drži do svog izgleda. Poslovne pantalone u kombinaciji sa blejzerima su i dalje na tronu kada je poslovni izgled u pitanju. Njih možete učiniti modernijim kombinujući ih sa ovrsized košuljama ili senzualnim bluzama.

Ukoliko među vama ima onih koji se tek spremaju za odmor i ljetovanje, vjerovatno će biti najviše zainteresovani za interesantne topove, šortseve i mini suknje, koje će im pružiti lagani osjećaj u ovim vrelim danima. Kombinacija topa i šortsa svakako je jedna od onih koju većina žena bira za svakodnevno kreiranje stylinga, pa su topovi definitivno jedna od must – have stavki. Koliko god da ih imate u svojoj kolekciji, uvijek su korisni, jer ih možete nositi na različite načine.

Osim odjevnih komada koje smo vam pokazali, na finalnom sniženju su i interesantni modeli obuće, kao i aksesoari, jer bez upečatljivih modnih dodataka koji će cijelom look-u dati prepoznatljivi pečat, nijedna kombinacija nije potpuna. Apsolutni must have kada je obuća u pitanju su papuče i sandale traktivnih boja i sa tankim kaišićima, koje nose brojne influenserke. Mango misli na djevojke koje uvijek žele biti stilizovane, pa ćete uz zanimljivu obuću i torbu biti zvijezda i u gradu i na moru.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ANGELINA PETROVIĆ: KNJIGE NAS UČE DA SHVATIMO SNAGU PISANE REČI!

Tradicionalni, 27. po redu Međunarodni sajam knjige “Banjaluka 2022. Godine održaće se od 6. do 12. Septembra u Sportskom centru Borik. Tim povodom oglasila se i jedna od najpoznatijih književnica Angelina Petrović: – Nakon pozivnice Glasa Srpske veliko mi je zadovoljstvo što ću biti deo umetničkog skupa koji svake godine okuplja […]

Subscribe US Now