FOREO lansirao uređaj za mikrodermoabraziju

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Mikrodermoabrazija je jedan od najtraženijih tretmana, a predstavlja kontrolisano odstranjivanje zadebljalog i izumrlog sloja kože, sa ciljem da se ukloni stara koža i uklone nedostaci, kao i neželjene promjene nastale procesom starenja. Švedski beauty – tech gigant FOREO u godini na izmaku predstavio nam je brojne novitete, a jedan od njih je i KIWI derma uređaj. Ovaj uređaj donosi tri velika Adamas dijamantska vrha za mikrodermoabraziju, koji pilinguju mrtve ćelije kože i podstiču obnavljanje zdrave kože – da bi se poništili nedostaci poput ožiljaka, pigmentacije i znakova starenja.

Triple-tech mikrodermoabrazija, vakuumsko usisavanje i T-Sonic™ masaža kombinuju se na način da stimulišu cirkulaciju i limfnu drenažu, što pomaže da se pokrene proizvodnja kolagena i prirodni proces zarastanja kože. T-Sonic™ masaža privremeno širi pore, dok savršeno kalibrisano vakuumsko usisavanje nježno, ali efikasno izvlači višak ulja i nečistoća iz dubine. Uklanjanjem barijere mrtvih, tupih ćelija kože i privremenim širenjem pora, aktivni sastojci u bilo kojoj njezi kože koju nanesete nakon upotrebe ovog uređaja prodiru dublje u kožu, pa su još efikasniji.

Rezultati koje su korisnici prijavili nakon korišćenja uređaja su zapanjujući: 90% korisnika navodi glatku i mekšu kožu, 90% korisnika navodi kožu mlađeg i zdravijeg izgleda, 90% korisnika navodi ujednačeniji ton kože, a čak 93% korisnika navodi manje pore. Vrhunski kvalitet izrade i životni vijek proizvoda garantuju da nećete imati potrebe za zamjenskim djelovima, ikad.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"Vi ste fantastični, ovo je moj Beograd": Dino Merlin uživao s publikom i drugu noć velikog koncerta

Nakon sjajne atmosfere i prvog održanog koncerta u Beogradu, Dino Merlin danas, 19. novembra, održava i drugi od četiri koncerta u Štark Areni. Prije početka samog koncerta, ljudima su prodavane duple karte, te one koje su već očitane i nisu  mogle da se se skeniraju, pa se stvorila veća gužva.  Isto […]

Subscribe US Now