IVKOVIĆU SREBRNA RUKAVICA ZA NAJBOLJEG BOKSERA I TEHNIČARA TURNIRA U ITALIJI

admin
0 0
Read Time:46 Second

Nikola Ivković bokser iz Prijedora,državni prvak u amaterskom boksu BiH,bokser reprezentacije RS i BiH, za šta ističe da mu je to veliki uspeh i čast u karijeri,nastupio je na turniru 12 zemalja u Italiji (grad Udine).

Ivković je inače bokser bokserskog kluba Radnik iz Bijeljine a pripreme za ovaj turnir odradio je u Prijedoru uz pomoć iskusnog boksera Zeljke Stegića. Nacionalni turnir 12 zemalja u Italiji bio je veliki izazov,rekao je Nikola.Prvi dan imao sam protivnika iz Madjarske i pobedio sam ga na bodove.

Već naredni dan protivnik je bio Italijan koga sam početkom druge runde pobedio nokautom,istakao je Ivkovic. U grad Prijedor ovaj mladi i perspektivni borac vratio se sa SREBRNOM RUKAVICOM za najboljeg tehničara i boksera turnira.

Naredni period je rezervisan za nastavak priprema u gradu na Sani tako i na moru za teške mečeve koji mu slede kako u zemlji tako i inostranstvu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

GDE LETUJU HOROSKOPSKI ZNACI ?

GDE LETUJU HOROSKOPSKI ZNACI ? Sezona godišnjih odmora je uveliko krenula . Većina Vas se pita gde provesti 10 ili više dana odmora ? Ukoliko ne znate , još uvek …možda Vam Horoskop i Numeroloski kod mogu da pomognu u odabiru prave destinacije?! Samo za Balkan Stars numerolog Gordana Dragišić! […]

Subscribe US Now