Talijani vole rep sa Balkana! (FOTO)

admin
1 0
Read Time:38 Second

Reper 34 Side  koji godinama živi u Italiji osvojio je srce talijanske rep scene i svoju glazbu uspešno prezentira i na našim prostorima.

Koliko je za kratko vrijeme uspio osvojiti srce Talijana i cijelog regiona govori i podatak da se uvrsti među 10 najboljih akutelnih izvođača, a poznato je da i sarađuje sa reperima koji su u Italiji i te kako poznati.

Ono što posebno raduje 34Side je i suradnja s uspješnim muzičarem Lucariellom koji je nedavno publici poznat po vrhunskoj glazbi u popularnoj seriji Gomora koja obara sve rekorde diljem Europe i Amerike.

Da kvalitet nađe put po slušaoca dokazuje upravo i naš reper, koji sa ponosom ističe da je sa Balkana gde je muzika život i da je to jezik koji razume celi svet.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

San za jedan dan #9

Davno, baš davno, možda sam imao nekih  15-ak godina ili manje, nije ni važno. Letovao sam u Budvi sa majkom i jedno veče video sam plakat na bazenu “Rondo” gde je nastupala Marina Perazić najavljujući svoj veliki muzički diskografski povratak.  Bio sam uzbuđen i srećan. Već sam imao njenu kasetu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now