NENAD ŠKUNDRIĆ POMAŽE DECI BEZ RODITELJSKOG STARANJA!

Nenad Skundric
3 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Škundrića svi doživljavaju kao opasnog, gordog, uobraženog i drskog momka. Međutim, istina je potpuno drugačija. Ovaj momak je raščlanio svoj privatan život od javnog i na taj način funkcioniše već deset godina. 

– Nemam prava da se žalim ako me pojedinci tako doživljavaju. Karijeru sam počeo da gradim u nezgodno vreme i uvek je moralo nešto da se napravi, neki skandal, kako bi bili primećeni. Da sam se predstavljao samo i isključivo svojim radom, tu ne bi bilo ničega. Svi se ljute kada izjavim da nemam kolege, ali ja to najiskrenije mislim. Čast izuzecima, svi su nekakvi poltroni, pičke koje ne smeju da iznesu svoj stav. Ali i to mogu da razumem jer imaju gazde, urednike. Ja sam uvek funkcionisao samostalno uz pomoć ljudi koji su prepoznali moju energiju i način na koji funkcionišem. Zamislite da sad ja trčim po splavovima i čekam pevaljke ne bi li uzeo izjave od njih. Da trčim za kurvama, starletama, nebitnim osobama … mene je sramota kada vidim te neke reportere ili kako se već nazivaju šta sve dozvoljavaju sebi. Hteo to neko da prizna ili ne, ali ja sam od svog imena i prezimena napravio brend. A brend se ne meri popularnošću jer danas popularnost može da ima svaka budala, čemu smo i svedoci. Sve što sam postigao, postigao sam isključivo svojim radom, trudom, talentom. Bilo je teško, slagao bih kada bih rekao da nije i dalje, ali to je moj put kojim idem i kojim ću nastaviti. 

Sledeće godine obeležićeš deset godina medijskog postojanja i već si počeo sa obeležavanjem na najlepši način:

– Malo ko zna da se humanitarnim radom bavim od svoje 15-e godine i da imam diplomu za izraženu humanitarnu aktivnost. Do sada sam ćutao o tome, ali više neću. Zar nije lepše da pročitate kako je neko pomogao ljudima na bilo koji način, nego da čitamo koja pevačica je nastupala bez gaćica, koliko novca traži za pružanje seksualnih usluga i slično. Sve se svelo na banalnost i prostakluk. Odlučio sam da pokrenem humanitarnu akciju gde ću krajem godine deci bez roditeljskog staranja pokloniti plišane lutke i Novogodišnje paketiće. Hvala svim ljudima koji su mi pružili podršku u ovoj priči. Postoji još nešto što je vezano za tu priču, ali ne bih govorio o tome dok sve ne bude potvrđeno.

Škundriću želimo puno sreće u nastavku karijere, a poznavajući ga, ne sumnjamo da nam tek priprema raznorazna iznenađenja, kao i postavljanja granica u javnom poslu. Jer on je jednostavno svoj, poseban i drugačiji.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Glavni počasni gost srpski dizajner Miloš Miletić Couture na Georgia Couture Fashion Week (Gruzija ,Tibilisi)

Gruzijska Couture nedelja mode je ugostila Miloša Miletić i nagradila za rad i doprinos modi ove godine a revija se odrzala 13.11 .2022.Miloš Miletić je na Gruzijskoj nedelji mode prikazao novu kolekciju Lilith za 2023 a publika je uživala u reviji visoke mode ručno rađene od svile, satena, zorzeta, brokata, […]

Subscribe US Now