”Ženi se Sandžaklija” nova pesma u izvođenju Mujče Durića

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Mujče Durić je uspešno priveo kraju još jedan veliki projekat koji će svetlost dana ugledati u maju mesecu! Na svom facebook profilu objavio je poruku u kome se zahvaljuje svima koji su učestvovali !

“Iskreni profesionalni  i pošteni saradnici! Ovim putem želim da se zahvalim svima vama na saradnji jednog apsolutno velikog projekta. U saradnji snimanja spota učestovali su kamerman i glavni urednik projekta Fikret Eminovic Ef media, čovjek koji zna svoj posao i voli ono sto radi na najveći mogući nivo, vrhunski profesionalac  i hvala ti od srca Ferid Dacić Univerzal Bend.

Šta reći o tom umjetniku’ tačan precizan odgovoran zato je tu gdje i zaslužuje bit na vrhu estrade, svaki detalj si pazio da to bude savršeno i od srca ti hvala!

Naravno zahvalan sam i plesačicama jer su iz ljubavi prema tradiciji Sandžaka i pjesme odigrale svoje uloge u spotu vrlo profesionalno. Hvala uz nas je bio i vrhunski muzičar Almir Trtovac profesor jedan od najjačih i iskusnih muzičara koji je pratio i prati velika imena estrade na područiju ex yu, hvala ti brat. Arhim Seferovic, naš brat prijatelj koji je odigrao kao profi glumac. Prezentaciju kadrova na snimanju pratnje jednog starog instrumenta zurle i uljepšao na najbolji mogući način! Od srca ti hvala brat. Hvala svim dobrim ljudima koji su nas podržali a posebno hvala dobom insanu bratu prijatelju Sejo Turkovic koji mi je dao toliko dobrih savjeta i podrške, hvala ti od srca! Još da naglasim i zahvalim se meni jako bitnim ljudima jer bez njih ništa nebi bilo profesionalno a to su tekstopisac Džemo Smajlović koji je dočarao text da svaka riječ ima svoj smisao ljubavi prema pjesmi i Sandžaku, hvala Ti!

Naravno tu je Aleksandar Kobac sa svojom ekipom odradio muziku aranžman mix itd na nivo vrha produkcije hvala ti od srca sam vam svima zahvalan.

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %
Next Post

MARKOVIĆ IVANA : "Pesma se zove ''Poslednji poziv" ta pesma je intimni deo mene, to je ono moje iznutra, što spolja ne vidi niko i što sam prevazišla sada"

Kada se stvorila ljubav prema muzici? Od rodjenja bukvalno. Znate ono kada deca imaju želje šta će biti kada porastu, pa se to promeni kada odrastu. Ja sam od malena znala da ću se baviti muzikom i to je ostalo do dana današnjeg. Da li si imala pevačkog uzora, reci […]

Subscribe US Now