Tatiana sada peva celoj estradi, ali je pre toga prošla Karleušinu školu: “Izbušila me je, da bih danas bila to što jesam!”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Devojka anđeoskog glasa Tatiana Pejčić, svoju karijeru je započela upravo na sceni popularnog takmičenja “Zvezde Granda”. Ne krije da je bila svesna u šta ulazi i sa kakvim “aždajama” u ovom poslu se mora boriti. Tada, još uvek mlada devojka, imala je tremu i priželjkivala je da joj Marija Šerifović da glas, kako bi mogla da je izabere za svog mentora. Međutim, to se ipak nije dogodilo, jer joj jedino ona nije uopšte dala glas.

– Nije mi bilo svejedno kada sam videla da mi Marija nije dala glas, a to sam toliko priželjkivala. Sam taj odabir mentora je bio jako zanimljiv, jer sam se na kraju odličila za Karleušu, koja me je “uništila komentarima”, ali i rekla da će od mene napraviti mega mačku – ističe Tatiana i dodaje:

– Nepogrešivo je svaki put birala pesme i u svakom krugu sam imala direktan prolaz. Potpuno je promenila moj imidž i tačno je znala šta radi. Kada je čula da sam devica u horoskopu, jauknula je i upravo te sekunde se desio naš klik. I iako je uz Karleušinu savete uspela da dogura do samog vrha, najveća ironija je upravo ta da ju je Marija Šerifović nakon takmičenja pozvala da joj peva na rođendanu i onda je to nekako postala tradicija, pa je osim rođendana, Tatiana pevala kako na slavljima, tako i na slavi u domu Šerifovića.

Nažalost, Marija je bila sprečena da prisustvuje promociji Tatianine nove pesme pod nazivom “Antigona”, ali su zato ostale kolege bile tu i pružile maksimalnu podršku.

– Ovo je pesma koja pomera iz ose. Nekako volim da se inatim sa baksuzlukom i iako mnogi kažu da je 13 baksuzan broj, sigurna sam u to da će meni biti srećan.

Definitivno sam ja Antigona, mogu da se suprotstavim bilo kome – završavam pevačica.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PROZIVAJU JE ZBOG PRODAJE INTIME: Pevačica odgovorila hejterima! FOTO

Atraktivna pevačica Tamara Tacca Radmilović i dalje izaziva različite reakcije zbog toga što je odlučila da otvori profil na kontroverznoj aplikaciji na kojoj objavljuje čak i svoje eksplicitne snimke i fotografije. Nedavno je bivša učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ otkrila da sada više želi da se posveti ovom „poslu“ nego pevanju, […]

Subscribe US Now