Za mladog pevača Menila je danas poseban dan: Evo o čemu se radi

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

On hrabro korača estradnom scenom.

Menil Velioski već izvesno vreme snima pesme i uveseljava ljude svojim glasom.

Kako tvrdi estradni menadžer Saša Dervišević koji je sarađivao i sa pokojnim Šabanom Šaulićem, Menil ima sve više nastupa po diskotekama.

Velioski se pojavio na sceni 2016. godine, kada je ostvario visok plasman u muzičkom takmičenju “Neki novi klinci”, a posle toga snimio je nekoliko pesama.

Na današnji dan pre tačno dve godine, Menil je objavio pesmu pod nazivom „Ako se udaš meni iz inata.“

Ova numera je posebno draga njegovoj publici, a tekst govori o momku koji se obraća voljenoj devojci koja se udala za drugog muškarca. Ipak, nije sve tako crno.

Muziku i tekst je pisao Pera Stokanović, a Menil je rekao nešto više.

„Pera je jedan od onih koji je zaista napisao mnoštvo hitova velikim današnjim, tako da kažem, zvezdama. Izuzetno ga poštujem, pored pesme Ako se udaš meni iz inata izdvojio bih jos njegove dve numere koje su izuzetno prošle kod publike, Tvoje ime moje prezime, Tron, Kruna ljubavi, Najjači su na nekoga slabi, pa duetska pesma Dom sa Miletom Kitićem. Sve su to pesme koje su ostavile traga kod publike i imaju milionske preglede tako da mu dugujem zahvalnost na svemu“, izjavio je Menil.

Pevač je nedavno objavio i numeru pod nazivom „Staje sat, staje sve“ koju je iskomponovao Saša Nikolić. Ova balada govori o muškarcu koji, sa druge strane, mnogo pati zbog toga što mu se draga udala za drugog čoveka.

„Što se tiče pesme Staje sat staje sve i saradnje sa Sašom Nikolićem, mi ismo stari znanci još od kada smo snimali duetsku pesmu Drama sa Teom Tairović, koja je danas jedna od najtraženijih pevačica na Balkanu. Tako kroz druženje sa Sašom, došlo je do nove saradnje, ponudio mi je par dobrih pesama, između ostalog i ovu koju smo izdali, jednostavno mi se dopala i nekako sam osetio da to što Saša radi mi prija i stilski se pronalazim u pesmama koje mi je radio. Nadam se da će i one naći put do poblike koja prati moj rad, i radujem se kad čitam komentare, vidim da je to iskren osećaj onih koji vole tu vrstu muzike koju im nudimo“, istakao je Menil.

Izvor Nova.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Trake za grudi su novi trik za ljepši dekolte

Kada znate da su vaše grudi čvrste i lijepo izgledaju, tada i vaše samopouzdanje raste. Ako vam je potrebno neko instant rešenje koje će u samo jednoj sekundi pretvoriti vaše grudi u savršene, podignuti ih i učiniti da vaš dekolte izgleda sjajno, obavezno saznajte kako vam u tome mogu pomoći […]

Subscribe US Now