Andreana Čekić pokazala bujno poprsje!

Sanja Mišić
0 0
Read Time:48 Second

Folk zvezda Andreana Čekić poznata je kao smela i discretno odevena javna ličnost, ali njeno damsko odevanje za scenu upotpunjeno žustrim izjavama u medijima I sve to zapečaćeno vanvremenskim hitovima, siguran je znak da ova popularna pevačica ne igra na kartu seksepila.

Tek poneku izazovnu fotografiju sa letovanja ili egzotičnog odmora podeli sa pratiocima ns društvenim mrežama ali svojim najnovijim potezom dokazala je da ima sve atribute istinske zvezde.
Ona je name prvi put na profesionalnoj fotografiji kojom najavljuje brojne nastupe tokom zime takozvani “Winter tour”, pokazala bujno poprsje iako povod za fotkanje možda pre asocira na “fotke njenog izvijenog tela sa naglaskom na zadnjicu.

U eri estradne golotinje, potez Čekićeve je kap u moru takozvanih senzacija ali ono što će biti senzacionalno je njen novi album koji uveliko priprema za početak proleća a u susret kojem će se povući iz javnosti posle novogodišnjeg nastupa u “Hali 5”, Beogradskog sajma. Pogledajte I preostali spisak nastupa na zimskoj turneji Čekićeve.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

OVO JE DŽINOVIĆEV I SAMARDŽIĆEV OMILJENI MLADI KOLEGA: Podelio najdraže uspomene sa slavnim pevačima! (VIDEO)

Polufinalista “Zvezda Granda”, stasiti pevač izuzetnih vokalnih sposobnosti Rajo Simonović snimio je pesmu hitmejkera Dejana Kostića pod nazivom “Uspomene lude”. Uoči ekranizacije numere kojom će zagrejati publiku tokom decembra, polufinalista “Pinkovih zvezda” I polufinalista prethodne sezone “Zvezda Granda” prisetio se kako svežih, tako I nešto starijih uspomena uobličenih u snimke […]

Subscribe US Now