DANIEL : “Ova godina je bila ispunjena lepim trenucima – od učešća u Zvezdama Granda, lansiranja novih pesama, do koncerata, svirke i pojavljivanja u emisijama.”

Semir Kaljic
2 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Kako ste zadovoljni godinom iza nas?

Ova godina je bila ispunjena lepim trenucima – od učešća u Zvezdama Granda, lansiranja novih pesama, do koncerata, svirke i pojavljivanja u emisijama. Srećan sam što delim ove trenutke sa vama. A podrška koju mi svi pružaju znači mi više nego što mogu opisati, jer bez publike ne bih mogao da radim to što volim, i motiviše me da nastavim stvarati muziku koja dopire do srca.

Nedavno ste uradili novu pesmu, Vaši utisci?

Ove godine sam predstavio dve nove pesme koje su odjeknule različitim emocijama – jedna energična pop-rock-folk numeru pod nazivom « Idem levo idem desno », dok je druga prelepa balada savršena za završetak godine « Kolekcionar ». 

Publika je oduševljena izbacivanjem moje nove pesme! Njihovi komentari odražavaju uzbuđenje zbog melodije, emotivnih tekstova i svežeg zvuka. Raduje me što sam uspeo da ih dotaknem i što su pesme pronašle put do njihovih srca. Njihova podrška me dodatno motiviše da nastavim stvarati muziku koja ih povezuje i inspiriše. Hvala publici na ljubavi i entuzijazmu koji su uložili!

Nova godina je davno rasprodata, malo je umetnika kome je to prošlo za rukom ?

Organizuje se srpska proslava u jednom gradu blizu Pariza, koja će okupiti ljude iz celog dela Francuske. Srećan sam što ću biti deo ove zajednice, deleći radost i tradiciju sa sunarodnicima u dalekom kraju. 

Poruka za sve Vaše pratioce kao i čitaoce portala Balkan Starsa?

Želim se zahvaliti svim svojim pratiteljima i publici Balkan Starsa na neizmernoj podršci i divnim komentarima koje sam primio. Hvala vam od srca! Radujem se novim počecima u narednoj godini. Obećavam puno novosti i dosta novih projekata. Srećna Nova godina svima, neka bude ispunjena srećom, zdravljem i ljubavlju!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PREDSTAVI SE ! JELENA VUKOJEVIĆ : "Pa iskreno voljela bi da budem neko i nešto u životu ,neko ko je ostvario svoj cilj i ko ima nešto iza sebe ."

Predstavi se! Jelena Vukojević,Banja Luka, 19god. Koliko dugo si u svijetu mode? Kada se otvorila vaša agencija tada sam odlučila da krenem sa modom a već dve godine sam model za slikanje , snimke i slično. Šta te najviše čini srećnom? Dok treniram ,zapravo dok radim ono što meni odgovara […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now