Šerif Konjević se zaletio na mladića: “Nema više pljuvanja po čelu”

admin
0 0
Read Time:57 Second

Bh. pjevač Šerif Konjević već decenijama puni kafane i hale širom svijeta. Tokom tih godina doživio je mnogo toga lijepog, ali i bio sudionik mnogih ružnih scena. 

Iako je s godinama naučio kako se “skloniti” od incidenata i ne baš ugodnih događaja, ipak je na jednom nedavnom nastupu u Austriji doživio više nego neprijatnu situaciju.

Naime, dok je pjevao svoj veliki hit na binu se popeo jedan muškarac koji mu je zalijepio novčanicu na čelo. Šerif, kada je shvatio šta se dešava, zaletio se na mladića, kojeg je obezbjeđenje već obuzdalo, a onda mu poručio:

– Nemoj mi to raditi. To, ja ne dam nikome, na čelo, to pljuvanje – poručio je pjevač.

Cijeli događaj ubrzo je postao viralan te je počeo da kruži društvenim mrežama.

Pratitelji su, uglavnom, riječima podrške podržali Šerifa Konjevića, no bilo je i onih dušebrižnika koji su se “prisjetili” perioda kada se pare nisu tako lako odbijale.

“Bravo za Šerifa, pa nismo svi kao Đani da pijemo iz glibavih cipela zbog bakšiša”. “Pa, Šerif je sad dingospo, zaboravio kad je jeo neoguljene banane”. “Sada ne dozvoljava, a nekad je davao da ga pljuju”

Pogledaj video

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ceci verifikovan status umetnika, Sneki dobila najveće esnafsko priznanje

Godinama unazad decembar je mesec kada Savez estradno muzičkih umetnika Srbije dodeljuje najprestižnije nagrade za najzaslužnije predstavnike branše, pa tako ni sada nije bio izuetak. Na svečanoj manifestaciji održanoj centru prestonice, predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović uručio je priznanja u nekoliko kategorija, pa je tako Svetlani Ceci Ražnatović zbog višedecenijske karijere […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now