Prvi simptomi su se javili prije 10 godina: Dragana Mirković na ivici suza progovorila o bolesti

admin
2 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Iako mnogi misle da ona živi savršen život, Dragana Mirković kao i svaka druga žena ima razne probleme, a susrela se i sa onima zdravstvene prirode, o kojima je sada otvoreno govorila.

 

Naime, zdravlje Dragane Mirković bilo je narušeno i kako je sama navela to je posljedica što je svima ćutala.

“Napredovala sam, malo sam počela ponekad da pričam kad vidim da je stvarno ‘udarilo cara do duvara’. Ali sam godinama ćutala i patila u sebi. Ipak sam ja veoma mlada ušla u sve i nisam imala zaštitu i borila sam se sama. Sve je to dovelo do tih posljedica sa štitnom žlijezdom, problemom koji sam dobila prije 10 godina. Da sam imala predispoziciju za to ja bih to dobila ranije. Znala sam da kažem da me često grlo boljelo od ćutanja, da bi se na kraju ispostavilo da mi je oboljela štitna žlijezda i da sam dobila još neke zdravstvene probleme. Međutim, ja se ne žalim i mene drži moja pozitivnost i radost.

 

Godinama me pitaju za Novu godinu šta želim? Pa šta želim, samo da je “status kvo”, da se ništa ne mijenja. Malo mi je neprijatno zbog ovih fotografija ispred dvorca. Ja molim ljude da ne misle da je ovo život Dragane Mirković jer sam ja jedna najnormalnija osoba koja je osjećajna, koja saosjeća s ljudima, ja sam zaljubljenik u ljude, muziku i publiku. Dragana je majka, supruga i dobar prijatelj, a ovo ispred dvorca je najmanje Dragana Mirković”, otkrila je Dragana za Informer TV.

“Mnogi kažu: “Lako je Dragani da govori”, ali nemaju pojma šta sam ja sve doživjela, preživjela, izborila se, pobijedila kad sam mislila da je nemoguće i sačuvala dušu. I poslije svega imam mnogo ljubavi u sebi”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sara Jo i Mimi Mercedez predstavljaju spot za pesmu “Sandra Meljničenko"

  “Kažu da je nakon pada najvažnije znati ustati”, poručuje Sara Jo.   Pop zvezda Sara Jo objavila je još jedan fenomenalan spot, složni su fanovi koji su s nestrpljenjem čekali da ekranizuje jednu od njihovih omiljenih pesama sa debi albuma pod nazivom “Bez kontrole”. Radi se o Sarinom hitu, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now