Sara Jo i Mimi Mercedez predstavljaju spot za pesmu “Sandra Meljničenko”

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

 

“Kažu da je nakon pada najvažnije znati ustati”, poručuje Sara Jo.

 

Pop zvezda Sara Jo objavila je još jedan fenomenalan spot, složni su fanovi koji su s nestrpljenjem čekali da ekranizuje jednu od njihovih omiljenih pesama sa debi albuma pod nazivom “Bez kontrole”. Radi se o Sarinom hitu, duetskoj pesmi s Mimi Mercedez – “Sandra Meljničenko.” Inače, spot stiže nakon Sarinog novogodišnjeg nastupa na kome je slučajno pala upravo izvodeći ovu pesmu.

 

Spot je sniman u kulturnom beogradskom hotelu, a Sara Jo je pokazala još jednu modnu transformaciju, zajedno sa koleginicom Mimi Mercedez. Njihove modne autfite prate stihovi pesme u kojima se peva o bogatoj ruskinji srpskog porekla, a kako su obe ranije istakle poruka pesme je jasna – govori o Sandri Meljničenko kao “simbolu za jaku ženu koja zna šta hoće”.

 

Sara Jo je ranije izjavila da joj saradnja sa Mimi Mercedez predstavlja jednu od najboljih saradnji u karijeri. 

 

“Mimi je zaista neverovatan profesionalac i bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njom. Čim smo se čule, odmah smo se skontale i odlučile da zajedno moramo da uradimo nešto. Spot je sniman kada i spot ‘Tako hodam’, malo pre mog rođendana, ali je objavljen tek sada”, rekla je Sara Jo.

SPOT

Photo Goran Popovski

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

SANJA VUČIĆ NAPRAVILA SPEKTAKL U NOVOJ VAROŠI!

Jedna od najpopularnijih pevačica na estradi Sanja Vučić “omađijala” skoro 1000 ljudi u diskoteci “Krug” u Novoj Varoši ! Karte su bile rasprodate nekoliko dana pre a Sanja je svojom energijom i glasom dovela do usijanja diskoteku koja je sa Sanjom pevala njene najveće hitove. U izjavi za BalkanStarsTv Sanja […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now